Είναι ο ορισμός του όμορφου ζευγαριού. Μοντέλο εκείνος, και μάλιστα με καριέρα στο εξωτερικό, μοντέλο και ηθοποιός εκείνη, επίσης με μεγάλη πορεία στο εξωτερικό αφού έχει υπάρξει και μία από τις γυναίκες που έριξαν στα δίχτυα τους τον James Bond. Ο λόγος φυσικά για την Τόνια Σωτηροπούλου και τον Δημήτρη Αλεξάνδρου, οι οποίοι ζουν τον έρωτά τους κάθε μέρα που περνάει. Κι ενώ η Τόνια ποζάρει για το εξώφυλλο του Instyle Νοεμβρίου που κυκλοφορεί αύριο, ο καλός της έκανε δηλώσεις στο Down Town Κύπρου.

Διαβάστε ακόμη: Δημήτρης Αλεξάνδρου: «Η γνωριμία μας με την Τόνια ήταν προξενιό»

Το μοντέλο μίλησε για το φλερτ και αποκάλυψε ότι δεν θυμάται καθόλου πώς να φλερτάρει αφού έχει χάσει το μυαλό του με την Τόνια Σωτηροπούλου: «Είμαι αρκετό καιρό με την Τόνια και μου έχει πάρει το μυαλό, οπότε δε θυμάμαι καν τι γινόταν στο παρελθόν. Όταν είσαι με έναν άνθρωπο που ταιριάζετε απόλυτα και διαπιστώνεις ότι τα θέλω του είναι και δικά σου, είναι λογικό, όταν συγκρίνεις αυτή τη σχέση με παλαιότερες, να βλέπεις ότι αυτό που βιώνεις τώρα είναι διαφορετικό. Ομολογώ ότι στην αρχή ξαφνιάστηκα, γιατί αυτό που ήθελα από μία σχέση ήταν εκεί μπροστά μου και επειδή δεν είχα ζήσει κάτι παρόμοιο στο παρελθόν, μου φαινόταν τεράστια η αλλαγή. (…) Αυτό που ξέρω είναι ότι περνάμε καλά, γιατί και οι δύο έχουμε φροντίσει να αφήνουμε χώρο σε αυτή τη σχέση, για να μπορεί να αναπνέει. Αυτό, κατά τη γνώμη μου, είναι σημαντικό, γιατί βάζει τα θεμέλια για να δημιουργηθεί κάτι σοβαρό». alexandrou sotiropoulou

Δείτε επίσης: Τόνια Σωτηροπούλου: «Δεν έχω την πολυτέλεια να πάθω κατάθλιψη» 

Και αν νομίζετε ότι το κάτι σοβαρό δεν σημαίνει και πολλά πράγματα γι’ αυτά τα παιδιά, ο Δημήτρης Αλεξάνδρου έρχεται να σας βάλει σε σκέψεις: «Επειδή είμαστε και οι δύο τρελοί, μπορεί να παντρευτούμε και σε ένα μήνα από τώρα, ή σε ένα χρόνο! Αυτό θα μας το δείξει η ίδια η ζωή! Αυτό που μπορώ να σου πω με σιγουριά είναι ότι η Τόνια είναι ένας άνθρωπος που μου έχει βγάλει την επιθυμία να κάνω οικογένεια. (…) Η Τόνια είναι ένα παιδί! Είναι πάντα καλοπροαίρετη, έχει απίστευτη καλλιέργεια και παιδεία και, με τη συμπεριφορά της, σου εμπνέει σιγουριά και εμπιστοσύνη. Το μοναδικό ελάττωμά της είναι ότι είναι γκρινιάρα».