Εάν θέλετε να δοκιμάσετε τη δίαιτα keto αλλά ανησυχείτε ότι οι εξειδικευμένες της συνταγές απαιτούν πολύ από τον λιγοστό σας χρόνο στην πολυάσχολη καθημερινότητά σας, τότε μην ψάξετε αλλού!

Αυτή η συλλογή από πεντανόστιμες συνταγές keto έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε να «χωρέσει» ακόμα και στο πιο φορτωμένο πρόγραμμα, προσφέροντας παράλληλα ένα ευρύ φάσμα γευστικών γευμάτων και σνακ που μπορείτε να μαγειρέψετε και να σερβίρετε γρήγορα και εύκολα. Επιπλέον, θα βρείτε ολοκληρωμένες συμβουλές για το πώς να ξεκινήσετε και να οργανώσετε τη διατροφή keto: πώς να επεξεργάζεστε τις αναλογίες μακροθρεπτικών συστατικών, ποιες είναι οι καλύτερες τροφές keto, αλλά και πώς να σχεδιάζετε και να προετοιμάζετε τα γεύματά σας, τηρώντας τη δίαιτα keto για την οικογένεια και τους φίλους σας.

Θα ανακαλύψετε ακόμη πώς μπορείτε να επιτύχετε και να διατηρήσετε την κέτωση ενώ απολαμβάνετε μια μεγάλη ποικιλία νόστιμων, γρήγορων και απλών συνταγών για πρωινό, μεσημεριανό και δείπνο, απολαμβάνοντας συχνά λαχταριστά επιδόρπια και σνακ.

Ο Τζόκερ επέστρεψε και η μεταμόρφωσή του είναι πιο θανάσιμη και ύπουλη από ποτέ. Για μια φορά, ο Σκοτεινός Ιππότης δεν φαίνεται να είναι ο στόχος του. Αντίθετα, ο Τζόκερ στρέφει την άθλια φαυλότητά του προς τον Eπιθεωρητή Γκόρντον, τον Άλφρεντ, τον Ρόμπιν, τον Νάιτγουινγκ, την Μπάτγκερλ, τον Ρεντ Χουντ και τον Ρεντ Ρόμπιν… τη μόνη οικογένεια που έχει απομείνει στον Μπρους Γουέιν. Ο Κλόουν Πρίγκιπας του Εγκλήματος θα εξαπολύσει την πιο απρόβλεπτη, μοχθηρή και ψυχωτική επίθεσή του σε όλους όσους αγαπά ο Μπάτμαν.

Μπορεί ο Μπάτμαν να σταματήσει την πιο διαταραγμένη επίθεση που έκανε ποτέ ο αιώνιος αντίπαλός του; Ή μήπως η αποκάλυψη ενός θανάσιμου μυστικού θα του κοστίσει όλα όσα έχει δημιουργήσει;

Βatman – Ο θάνατος της οικογένειας, Μέρος Γ’

Ο Τζόκερ επέστρεψε και η μεταμόρφωσή του είναι πιο θανάσιμη και ύπουλη από ποτέ. Για μια φορά, ο Σκοτεινός Ιππότης δεν φαίνεται να είναι ο στόχος του. Αντίθετα, ο Τζόκερ στρέφει την άθλια φαυλότητά του προς τον Eπιθεωρητή Γκόρντον, τον Άλφρεντ, τον Ρόμπιν, τον Νάιτγουινγκ, την Μπάτγκερλ, τον Ρεντ Χουντ και τον Ρεντ Ρόμπιν… τη μόνη οικογένεια που έχει απομείνει στον Μπρους Γουέιν. Ο Κλόουν Πρίγκιπας του Εγκλήματος θα εξαπολύσει την πιο απρόβλεπτη, μοχθηρή και ψυχωτική επίθεσή του σε όλους όσους αγαπά ο Batman.

Μπορεί ο Batman να σταματήσει την πιο διαταραγμένη επίθεση που έκανε ποτέ ο αιώνιος αντίπαλός του; Ή μήπως η αποκάλυψη ενός θανάσιμου μυστικού θα του κοστίσει όλα όσα έχει δημιουργήσει;