Αποτελεί την ιδανική επιλογή για κάθε ώρα της ημέρας. Πλήρως ανακαινισμένο μπορείτε να ξεκινήσετε από νωρίς το πρωί με δροσερούς χυμούς και σνακς απολαμβάνοντας την ειδυλλιακή του ατμόσφαιρα καθώς σας δημιουργεί την αίσθηση των διακοπών σε νησί. Το βράδυ σερβίρονται μοναδικά cocktails ενώ τη μουσική αναλαμβάνουν οι Djs με παλιά και νέα hits. Μπορείτε να γευματίσετε όλες τις ώρες της ημέρας, επιλέγοντας μερικές από τις ιδιαίτερες γευστικές προτάσεις του Chef και να χαλαρώσετε απολαμβάνοντας εξωτικά Cocktails στις κούνιες ή στην παραλία.

Info

Λ. Αγίας Μαρίνας (Αυλακίου) 40 & Κοτοπούλη

Πόρτο Ραφτη-Μαρκόπουλο Αττικής

Τηλ: 22990 86400, Email: rsv@kianiakti.com

www.kianiakti.com

Συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην παρακάτω φόρμα συμμετοχής από τις 31/8/2018 έως τις 6/9/2018 και τρείς (3) τυχεροί θα κερδίσουν μια δωροεπιταγή αξίας 100€ για φαγητό από 2-6 άτομα. Οι νικητές θα ανακοινωθούν στις 6/9/2018 στο peoplegreece.com.

Όροι και Προϋποθέσεις Διαγωνισμού

1. Δικαίωμα συμμετοχής στο διαγωνισμό έχει οποιοδήποτε φυσικό πρόσωπο, άνω των 18 ετών, αποστέλλοντας τη συμμετοχή του μέσω της αντίστοιχης φόρμας συμμετοχής. Εξαιρούνται οι εργαζόμενοι της εταιρείας Olive Media και της ξενοδοχειακής επιχ. Κυανή Ακτή καθώς και οι σύζυγοι και συγγενείς τους Α’ βαθμού.

2. Ο Διαγωνισμός αναδεικνύει νικητές μέσω ηλεκτρονικής κλήρωσης. Συγκεκριμένα, την Πέμπτη 6/9/2018 στις 13.00 θα διεξαχθεί από τo peoplegreece.com  ηλεκτρονική κλήρωση μεταξύ των συμμετοχών της περιόδου του διαγωνισμού.

3. Για να είναι έγκυρη η συμμετοχή, οι συμμετέχοντες θα πρέπει να στείλουν τα πλήρη και ακριβή στοιχεία τους εντός των χρονικών περιθωρίων όπως αναφέρονται στον διαγωνισμό.

4. Κάθε διαγωνιζόμενος συμμετέχει μόνο μια φορά στο διαγωνισμό. Περισσότερες υποβολές συμμετοχής με το ίδιο όνομα ή/και το ίδιο e-mail δε θα ληφθούν υπόψη.

5. Για την εξαργύρωση του  δώρου, ο νικητής θα ενημερωθεί τηλεφωνικά αλλά και μέσα από τη σελίδα του διαγωνισμού στο peoplegreecee.com

6. Προϋπόθεση για την εξαργύρωση του δώρου είναι η ταυτοποίηση των στοιχείων του νικητή (με την προσκόμιση της αστυνομικής του ταυτότητας).

7. Ρητώς αναφέρεται ότι το  δώρο του διαγωνισμού δεν ανταλλάσσετε  με χρήματα ή με άλλα αντικείμενα ίσης αξίας. Το peoplegreece.com διατηρεί το δικαίωμα να διαφοροποιήσει τους όρους της παρούσας προκήρυξης, ενημερώνοντας εγκαίρως το κοινό.

8. Οι συμμετέχοντες στο διαγωνισμό παρέχουν τη συγκατάθεση τους και εξουσιοδότηση στις διοργανώτριες εταιρίες για την προβολή του διαγωνισμού και των αποτελεσμάτων του μέσω του peoplegreee.com. Έτσι, οι διοργανώτριες εταιρίες επιφυλάσσουν για τον εαυτό τους, το δικαίωμα να χρησιμοποιήσουν και δημοσιεύσουν οποιοδήποτε ειδησεογραφικό στοιχείο σχετικό με την απονομή και την κλήρωση του δώρου για διαφημιστικούς σκοπούς, η, δε, συμμετοχή καθενός στον παρόντα διαγωνισμό έχει αυτομάτως και την προς τούτο συναίνεση. 

9. Με την αποστολή των προσωπικών στοιχείων κάθε συμμετέχων συναινεί όπως τα προσωπικά του στοιχεία θα χρησιμοποιηθούν από τις διοργανώτριες εταιρείες για την επεξεργασία τους μέσω αυτοματοποιημένων ή μη αυτοματοποιημένων μέσων είτε από την ίδια είτε μέσω οποιουδήποτε άλλου προσώπου αυτή διορίσει για τη διενέργεια της ως άνω επεξεργασίας κατ΄ εντολή και για λογαριασμό τους. Τα προσωπικά στοιχεία των συμμετεχόντων θα διατηρηθούν από την Διοργανώτρια (peoplegreece.com)  και θα μπορούν να χρησιμοποιηθούν με σκοπό τη μελλοντική ενημέρωση του συμμετέχοντος για τις προωθητικές ενέργειες της Διοργανώτριας. Σε κάθε περίπτωση, τα προσωπικά στοιχεία θα τηρούνται σύμφωνα με το Ν.2472/1997, όπως ισχύει και ως τροποποιήθηκε με το Ν.3471/2006, του Ν. 2774/1999 και τις Αποφάσεις και Οδηγίες της Αρχής Προστασίας Δεδομένων Προσωπικού Χαρακτήρα. Οι συμμετέχοντες θα έχουν δικαίωμα να ζητήσουν οποτεδήποτε και χωρίς επιβάρυνση την πρόσβαση, την επιβεβαίωση, τροποποίηση ή διαγραφή στοιχείων τους που τηρούνται στο αρχείο κατά τους όρους του Ν.2472/1997, όπως ισχύει επικοινωνώντας με τις εταιρείες  Olive Media / ΑΜΑΖΕ ή με οποιαδήποτε άλλο φορέα ορίσει η Εταιρεία. 

10. Η συμμετοχή στο διαγωνισμό προϋποθέτει ανεπιφύλακτη αποδοχή των παραπάνω όρων (ή των αλλαγών τους) και θεωρούνται όλοι ουσιώδεις.