Η ψυχολόγος Maria Alejandra Lafuente Caso, αποκεφάλισε τον σύζυγό της Allan Carrera Cuellar και στη συνέχεια τον έκοψε σε κομμάτια, τα οποία μοίρασε περιμετρικά στο Μεξικό.

Ναι, είναι μια από αυτές τις ειδήσεις που πραγματικά προκαλούν σοκ  και αποτροπιασμό. Ας πάρουμε όμως τα πράγματα από την αρχή. Η ίδια, τον νάρκωσε με υπνωτικά χάπια που είχε ρίξει στο ποτό του και στη συνέχεια πήρε το αλυσοπρίονο, τον αποκεφάλισε και τον έκοψε σε μικρά κομμάτια. Κατόπιν τα έβαλε σε μαύρες σακούλες σκουπιδιών και τα μοίρασε στο Μεξικό.

PAY-Maria-Alejandra-Lafuente-Caso

Τις επόμενες ημέρες, από το κινητό του, έστελνε συνεχώς μηνύματα σε όλους τους γνωστούς, τους φίλους και τους συγγενείς του, ώστε να πιστέψουν πως είναι ζωντανός και να μην τον αναζητήσουν.

Τελικά όμως, δυο παιδιά  που έπαιζαν σε πάρκο της πόλης, βρήκαν το κεφάλι του ενώ κατόπιν εντοπίστηκαν τα χέρια, τα πόδια του κτλ.

carreracuellaralejandralafuentecasco_claima20141217_0073_36

Ο εκπρόσωπος της Αστυνομίας δήλωσε: «Πριν βρεθούν τα μέλη του πτώματος, είχε πείσει τους πάντες ότι ήταν ζωντανός και καλά στην υγεία του, στέλνοντας μηνύματα από το κινητό του. Όταν βρήκαμε τα κομμάτια και καταφέραμε να τον ταυτοποιήσουμε μέσω της μεθόδου του DNA, η σύζυγός του προσποιήθηκε τη θλιμμένη χήρα. Όμως, μια λεπτομερής εξέταση του σπιτιού της έδειξε ίχνη αίματος και χόνδρους οστών στα χαλιά, αλλά και κομμάτια από σάρκα στο μπάνιο. Τότε προσπάθησε να κάνει κακό στον εαυτό της, κάνοντας τομές, χρησιμοποιώντας τις γνώσεις της πάνω στις ψυχικές ασθένειες, ώστε να αποφύγει τη δίκη για τη δολοφονία του. Όμως, γιατρός που την υπέβαλε σε εξετάσεις είπε ότι έχει σώας τας φρένας».

Η ψυχολόγος πάντως στην κατάθεσή της στις αρχές τόνισε πως την κακοποιούσε συνεχώς και τώρα αντιμετωπίζει ποινή ισόβιας κάθειρξης.

maria-alejandra-lafuente-caso-4

Διαβάστε ακόμα:

Σοκ στη Λαμία: Γονείς καταγγέλλουν πως η δασκάλα ράγισε το πλευρό του 7χρονου παιδιού τους

Στο Ηράκλειο Κρήτης: 11χρονη μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο με πόνους στην κοιλιά και γέννησε

Σοκ στο Πανελλήνιο: Δολοφονήθηκε ο συγγραφέας Μένης Κουμανταρέας

Κατέβασε τώρα το People για το iPad δωρεάν από το App Store