Ποιος είπε ότι οι χωρισμένες δεν γιορτάζουνε ποτέ; Demi Moore και Rumer Willis, μαμά και κόρη αντίστοιχα, βρέθηκαν να απολαμβάνουν, ως αχώριστο δίδυμο, τις διακοπές τους στο ηλιόλουστο Μεξικό. Βέβαια, η αλήθεια είναι ότι δεν ήταν ακριβώς μόνες, ούτε και εντελώς χωρισμένες. Στην παρέα τους ήταν και ένας μυστηριώδης άντρας του οποίου η ταυτότητα έχει παραμείνει άγνωστη. Επίσης, την τετράδα συμπλήρωνε ο Jayson Blair. Θυμάστε το πρώην αγόρι της Rumer που δεν είναι τελικά ακριβώς πρώην; Σας είχαμε γράψει πριν από λίγο καιρό ότι χώρισαν, αλλά φαίνεται ότι δεν έχουν κόψει εντελώς την επαφή και ότι διατηρούν μια one-and-off σχέση που είναι πάντα της μόδας.

Δείτε επίσης Bruce Willis: Ζητά ένα εκατομμύριο την ημέρα 

Η διάσημη ηθοποιός που είναι 51 ετών και μητέρα τριών κοριτσιών, της Rumer, της 22χρονης Scout και της 19χρονης Tallulah απολάμβανε τον τροπικό ήλιο και τη θάλασσα στο Tulum φορώντας ένα απλό σκούρο μπλε μαγιό. Και φαινόταν σούπερ ανανεωμένη! Το μικροσκοπικό μπικινάκι αναδείκνυε με τον καλύτερο τρόπο το υπέροχο και καλογυμνασμένο σώμα της που θα ζήλευαν πολλές μικρότερες της. Τόσο τα καλλίγραμμα πόδια της όσο και η επίπεδη κοιλιά της αποδείκνυαν με τον πιο εμφανή τρόπο ότι η πρωταγωνίστρια του StripTease δεν αφήνει το σώμα ή το πνεύμα της να μεγαλώσουν. Κάποιος από τον κύκλο της δήλωσε, μάλιστα, ότι η πρώην κυρία Kutcher βρίσκεται σε πολύ καλή φάση και ότι προχωράει στη ζωή της μετά από την έκδοση του διαζυγίου το Νοέμβριο.

Δεν είναι η πρώτη φορά που μαμά και κόρη επισκέφτονται τη γειτονική χώρα. Στις αρχές του καλοκαιριού είχαν πάρει τα βουνά του Μεξικού προκειμένου να παρακολουθήσουν μια ειδική τελετή yoga που πραγματοποιείται την ημέρα του θερινού ηλιοστασίου. 

Δείτε επίσης Πάνος Μουζουράκης: Σε ποια ερώτηση του Πέτρου Κωστόπουλου δεν δέχτηκε να απαντήσει;