Σας γράψαμε χτες ότι η Demi Moore κάνει διακοπές με την κόρη της στο Tulum στο Μεξικό παρέα με δύο ακόμα αγόρια. Τον πρώην φίλο της Rumer Willis, Jayson Blair, που τελικά από πρώην έγινε πάλι νυν και έναν μυστηριώδη άντρα με άγνωστη (μέχρι τότε) ταυτότητα.

Επανερχόμαστε σήμερα για να σας αποκαλύψουμε τον Άγνωστο Χ. Πρόκειται για τον 27χρονο drummer, Sean Friday, του συγκροτήματος Dead Sara, ο οποίος συμπεριφερόταν σαν το καινούργιο φλερτ της πρώην κυρία Kutcher. Η μαμά γνώρισε τον drummer από την κόρη, αφού οι δύο τους καμιά φορά παίζουν μαζί στο The Sayers Club στο Hollywood.

Ο φακός συνέλαβε την Moore και τον Friday σε πολύ tet-a-tet ενσταντανέ: εκείνη καθόταν στα πόδια του και του δάγκωνε το αυτί και εκείνος δεχόταν πολύ ευχάριστα και αναντίρρητα όλες αυτές τις κολακείες. Σε άλλη στιγμή, πάλι, έκαναν βόλτα στην παραλία αγκαλιάζοντας και πειράζοντας ο ένας τον άλλο.

Και ενώ η Demi Moore μας έδειχνε την καταπληκτική σιλουέτα της -να σας θυμήσουμε ότι είναι 51 ετών και μητέρα τριών παιδιών- ο κατά 24 χρόνια μικρότερος της Sean μας αποκάλυπτε με υπερηφάνεια τα πολλά τατουάζ του, μεταξύ των οποίων και ένα τεράστιο αστροναύτη με φτερά που δεν ήταν τίποτα άλλο παρά το logo του συγκροτήματος του. «Η Demi περνάει τέλεια», δήλωσε κάποιος από την παρέα της. «Δείχνει υπέροχη και χαρούμενη. Είναι μια πολύ καλή αρχή για τη νέα χρονιά. Θέλει να αφήσει όλα τα αρνητικά συναισθήματα πίσω της».

Δείτε επίσης O ηθοποιός του One Tree Hill αρραβωνιάστηκε την πρωταγωνίστρια του Once Upon a Time