Λένε ότι είναι η μικρή σταρ της οικογένειας Μητσοτάκη και προφανώς έχουν δίκιο: η 16χρονη Δάφνη Μητσοτάκη από χθες βρίσκεται στα φώτα της δημοσιότητας, καθώς ήταν ο άνθρωπος το χέρι του οποίου επέλεξε να κρατήσει ο πατέρας του για να μπει επισήμως στην ζωή της Ελλάδας ως πρωθυπουργός, πια.

Όμως, δεν είναι η πρώτη φορά που η μικρή Δάφνη απαθανατίζεται στο πλευρό του πατέρα της.

8240163

Η μεταξύ τους αγάπη και το να βολτάρουν μαζί, συνήθως ντυμένοι casual, αρκετές φορές έχει απαθανατιστεί από τους φωτογράφους, ενώ και ο σημερινός πρωθυπουργός ουκ ολίγες φορές έχει μοιραστεί στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram φωτογραφίες τόσο δικές της, όσο και των άλλων δύο παιδιών του, Σοφίας και Κωνσταντίνου.

Η 16χρονη είναι η μικρότερη από τα τρία παιδιά του πρωθυπουργού και όπως και ο ίδιος έχει αποκαλύψει είναι το μέλος της οικογένειάς του που δικαιούται να έχει παράπονα από εκείνον.

«Η κόρη μου, Δάφνη, η μικρότερη, είναι η πιο δικαιολογημένη να έχει παράπονα ως παιδί. Γιατί όταν τα άλλα μου παιδιά ήταν στην ηλικία της Δάφνης, δεν ήμουν πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας και έτσι ακούω συχνά το “γιατί δεν μπορείς να έχεις μία φυσιολογική δουλειά”», έχει δηλώσει σε παλαιότερη συνέντευή του ο νέος πρωθυπουργός.