Σύμφωνα με πολύ πρόσφατο δημοσίευμα της βρετανικής εφημερίδας The Sun ο Robert Pattinson βγαίνει αυτή την περίοδο με την Cleo Wade, «με την οποία φαίνεται να έχουν καλή χημεία και να περνάνε αρκετό χρόνο μαζί τα σαββατοκύριακα». Οι περισσότεροι από εσάς θα αναρωτηθείτε ποιο είναι το κορίτσι που έκλεψε την καρδιά του πιο δημοφιλή εργένη του Hollywood.

1. Είναι κολλητή φίλη της Katy Perry με την οποία είναι καλός φίλος και ο Twilight star. Τώρα καταλαβαίνουμε πως έγινε η γνωριμία.

2. Τι επαγγέλεται; Είναι καλλιτέχνις -ζωγραφίζει και γράφει ποιήματα- και στυλίστρια. Μάλιστα, είναι η προσωπική στυλίστρια της τραγουδίστριας του Roar.

3. Πήγαν μαζί πρόσφατα στο Coachella festival.  

4. Είναι κάτι παραπάνω από λάτρης του vintage. Είναι εθισμένη σε αυτό. Η καλύτερη συμβουλή που πήρε ποτέ ήταν από μια 70χρονη ιδιοκτήτρια καταστήματος με ρούχα ήταν η εξής: «μην φυλάς στην ντουλάπα σου τα ρούχα και περιμένεις την κατάλληλη στιγμή να τα φορέσεις. Δεν υπάρχει καλύτερη στιγμή από τώρα.»

5. Έχει αδυναμία στα prints. Θεωρεί ότι πάντα φαίνονται ακριβά ακόμα και αν το ύφασμα τους είναι φτηνό. Το δικό της tip είναι: «μιξάρετε διαφορετικά prints. Ειδικά αυτά που δεν πάνε μεταξύ τους».

Διαβάστε ακόμα

Robert Pattinson: Νέο πρόσωπο στη ζωή του

Best of 2013: O Robert Pattinson και τα κορίτσια του

Miley Cyrus: Τα έχωσε στην Katy Perry με υπονοούμενα για τον πρώην της

Κατέβασε τώρα το People για το iPad δωρεάν από το App Storec