Η αγαπημένη κωμική ηθοποιός, βρέθηκε στην τηλεοπτική παρέα της μεσημεριανής εκπομπής της Ελένης Μενεγάκη και μίλησε για όλα.

Για την τηλεόραση και τη συνεργασία της με τον Αλέξανδρο Ρήγα: «Δεν βλέπω καθόλου τηλεόραση. Ο Αλέξανδρος Ρήγας δεν μας έχει αφήσει δυο μήνες να δούμε, μια και κάνουμε συνέχεια πρόβες. Κάθε μέρα επί δεκαπέντε ώρες. Χάνεται το σύμπαν, του φταίνε όλα. Αλλά σε όποιους αρέσουμε».

Δείτε εδώ, Είναι επίσημο: Οι Ράδιο Αρβύλα ξεκινούν τη Δευτέρα 11 Νοεμβρίου

Για τα συναισθήματα της πρώτης παράστασης, Οι Φόνισσες της Παπαδιαμάντη: «Περάσαμε τραγικά, είχαμε τρακ, χάσαμε σκηνές, πηγαίναμε μπρος και πίσω. Είμαστε δέκα άτομα στη σκηνή ταυτόχρονα, είχαμε ένα traffic jam».

Για το ρόλο της γυναίκας: «Η γυναίκα είναι β κατηγορίας άνθρωπος στα μάτια της κοινωνίας. Δεν πρέπει να κρίνουμε από αυτά που συμβαίνουν στην επαρχία της Ελλάδας, αλλά πρέπει να κρίνουμε από την Ανατολή, όπου απαγορεύεται στις γυναίκες να δείξουν τη βλεφαρίδα τους».

Διαβάστε εδώ, Παραίτηση βόμβα: Εκτός Mega ο Πέτρος Μπούτος

Για τις συνέπειες των πράξεών μας: «Άλλο η νομική πλευρά του θέματος και άλλο η ηθική. Αν πιάσω τον άνδρα μου να βιάζει την κόρη μου, δεν υπάρχει περίπτωση να ζήσει. Δεν καταλαβαίνω τίποτα, δεν ξέρω τι λέει ο νόμος. Η δική μου ηθική αυτό υπαγορεύει. Όχι δεν έγινε, θα τιμωρηθείς, θα υποστείς συνέπειες. Αυτό συνέβη και στην περίπτωση του γιου μου. Δεν τον χτύπησα ποτέ, δεν τον εκβίασα ψυχολογικά, τον μεγάλωσα με την εξής φράση “Κωνσταντίνε θα υποστείς τις συνέπειες”».

Μια ματιά εδώ, Δημήτρης Ουγγαρέζος: Η συγγνώμη στην Αραβανή και η μπηχτή για την πορεία της

Για τον ρατσισμό: «Εσύ είσαι αριστερή και εγώ δεξιά. Θα με σκοτώσεις επειδή είμαι δεξιά; Επειδή πιστεύουμε διαφορετικά πράγματα; Θα σκοτώνουμε ανθρώπους επειδή είναι μαύροι, κίτρινοι, μπλε;»

Για την σημερινή κατάσταση της χώρας μας: «Η κοπέλα από την εκπομπή σου, η Ελιάνα, βγήκε και είπε τη γνώμη της και έγινε χαμός. Τρελαθήκαμε παιδιά; Δεν μπορούμε να πάρουμε συντάξεις, περνάω από τα συσσίτια και μου έρχεται να πεθάνω. Μ’ όλους αυτούς τους κλέφτες, ακόμα κλέβουνε, τώρα κλέβουνε. Πως ζούνε κάποιοι; Πως αδειάζει ο Καλογήρου κάτω από το σπίτι μου; Ποιος πάει και παίρνει 600 ευρώ παπούτσια; Δεν το καταλαβαίνουμε πως αυτό πρέπει να τελειώσει;  Δικάσανε τον Τσοχατζόπουλο και τον καταδικάσανε, ε και; Εγώ τι καταλαβαίνω; Πήρα τα λεφτά μου; Έφυγα από τη χώρα μου και πήγα στο Παρίσι για να δουλέψω. Γιατί εμείς οι αναγνωρίσιμοι έχουμε πολλά λεφτά, αυτό πιστεύουν όλοι. Λένε οι πλούσιοι τα έκαναν τα λεφτά τους με τον ιδρώτα τους. Ο πατέρας μου που ήταν ψαράς γιατί δεν τα έκανε; Εγώ 30 χρόνια ένσημα έχω, γιατί δεν έκανα ένα σπίτι;»