Η Χρύσα Ρώπα σήμερα ήταν καλεσμένη στην εκπομπή Το Πρωινό. Η ηθοποιός μίλησε για τις Φόνισσες της Παπαδιαμάντη όπου πρωταγωνιστεί, τη ζωή της στο Παρίσι, το μεγάλο της έρωτα το γιο της αλλά και τον πρώην άντρα της, Θανάση Λάλα. Η Χρύσα Ρώπα αποφεύγει να μιλάει για το γάμο της και για τη σχέση που έχει με το γνωστό δημοσιογράφο-ζωγράφο. Μάλιστα στο παρελθόν έχει δηλώσει πως δεν θέλει να αναφέρει ούτε το όνομά της. Ο Γιώργος Λιάγκας έθιξε το θέμα και τη ρώτησε γιατί αντιδρά τόσο πολύ και τι είναι αυτό που την εξοργίζει. «Δεν θα ήθελα να απαντήσω σε αυτό δεν θα ήθελα να δώσω καμία συνέχεια», είπε αρχικά αλλά τόσο ο παρουσιαστής όσο και η Φαίη Σκορδά την τσίγκλησαν λίγο παραπάνω και η ηθοποιός ανέφερε: «Είναι το αυτονόητο. Τι με ρωτάς; Αν κάνεις λάθη πλήρωσέ τα».

Δείτε επίσης τι είπε ο Σταμάτης Γονίδης για τις πολιτικές δηλώσεις του Νότη Σφακιανάκη τον Νότη Σφακιαννάκη

«Δυο άνθρωποι που έχουν ένα παιδί δεν πρέπει να έχουν μια επικοινωνία;», ρώτησε ο Γιώργος Λιάγκας με τη Χρύσα Ρώπα απάντησε: «Αν δυο άνθρωποι έχουν ένα παιδί αυτό δεν καθαγιάζει τα πάντα. Η ειρήνη και η γαλήνη είναι καλύτερα». Ενώ τόνισε πως δεν έχει πόλεμο και αντιδικία με κανέναν. «Δεν έχω καμία απαίτηση. Δεν έχω τίποτα με τον άνθρωπο. Το παιδί είναι 20 χρονών και αποφασίζει για εκείνον δεν χρειάζεται να έχουμε κοινή πορεία με τον πατέρα του», τόνισε.

Κατέβασε τώρα το People για το iPad δωρεάν από το App Store

 «Και τι έγινε που ο Θανάσης ζήτησε συγνώμη;», συνέχισε ο παρουσιαστής. «Να έρθω να σου κάψω το αμάξι και να έρθω να σου ζητήσω συγνώμη. Σου αρκεί;», δήλωσε η ηθοποιός ενώ όταν ρωτήθηκε αν υπάρχει στη ζωή της νέος έρωτας απάντησε πως έχει χρόνο μόνο για τη δουλειά της και ο μόνος έρωτας της είναι ο γιος της. Μοναδικός και παντοτινός. Η Φαίη Σκορδά επέμενε ότι η ζωή δεν είναι μόνο αυτή και τότε η Χρύσα Ρώπα δήλωσε: «Είμαι αντικοινωνική και εκ γενετής καταθλιπτική».