Τελικά δεν ήταν μόνο ο φόρτος εργασίας που απομάκρυνε τον Charlie Hunnam από το Fifty Shades of Grey.

Μετά από την ανακοίνωση ότι ο ηθοποιός του Sons of Anarchy αποχωρεί από τη ταινία αποκαλύφτηκε -σύμφωνα με έγκυρες πηγές του αμερικάνικου PEOPLE–  ότι δεν οφειλόταν μόνο στο εξαντλητικό πρόγραμμα του λόγω του σίριαλ, όπως υποστήριξαν οι εταιρείες παραγωγής για την αποχώρησή του, αλλά και στην άρνησή του να τυποποιηθεί και να γίνει το επίκεντρο του ενδιαφέροντος.

Διαβάστε επίσης: Sam Taylor-Johnson: ιδού η σκηνοθέτις της ταινίας Fifty Shades of Grey

«Παράτησε το project γιατί δεν ήθελε να καθιερωθεί σε τυποποιημένους ρόλους», αναφέρει η πηγή. «Δεν ήθελε να καταντήσει σαν τον Robert Pattinson, δηλαδή να έχει όλη αυτή την προσοχή που θα ερχόταν αν έπαιρνε τον ρόλο».

Ανακοινώνοντας την έξοδο του Hunnam από την ταινία η Universal Pictures και Focus Features είχαν εκδώσει ένα κοινό δελτίο τύπου που έλεγε: «Οι κινηματογραφικοί παραγωγοί του Fifty Shades of Grey και ο Charlie Hunnam συμφώνησαν από κοινού να αναζητήσουν έναν άλλο πρωταγωνιστή, δεδομένου του φορτωμένου προγράμματος του Hunnam από τις τηλεοπτικές του υποχρεώσεις που δεν του επιτρέπουν να προετοιμαστεί κατάλληλα για το ρόλο του ως Christian Grey».

Κάτι μας λέει ότι αυτή η ιστορία δεν τέλειωσε εδώ.

.