Είναι μία από τις μεγαλύτερες φωνές της Ελλάδας και μία από τις αγαπημένες ερμηνεύτριες του κοινού. Η Χάρις Αλεξίου έστειλε το μήνυμά της για την καινούργια χρονιά και αποχαιρέτισε με τον δικό της τρόπο το 2013.

Μέσα από την προσωπική της σελίδα στο facebook, επέλεξε να μοιραστεί τις σκέψεις της με τους φίλους της και όχι μόνο.

«Κάθε χρόνος που τελειώνει, κάτι μου αφήνει σαν δώρο. Κάτι καινούριο μου έχει γνωρίσει. Ακόμη κι αν με έχει κάνει να ζήσω μια νέα απώλεια, μου θυμίζει πως πριν χάσω κάτι ή κάποιον – και πόνεσα γι’ αυτό- σημαίνει πως αγάπησα πολύ και αγαπήθηκα- άρα έριξα άλλη μια ομορφιά στο δισάκι της ζωής μου. Φέτος στα 63 μου, μια μέρα πριν την αλλαγή του χρόνου, ανάβω το καντήλι και λέω ευχαριστώ σε όλους και σε όλα.», έγραψε και συνέχισε.

Δείτε επίσης: Χάρις Αλεξίου: «Ειδικά τώρα, δεν θα αποφάσιζα να αποσυρθώ»

«Δεν εύχομαι, πιστεύω. Πιστεύω στην ζωή και στην αγάπη που υπάρχει παντού. Από την ημέρα που η μάνα μας είχε μόνο ένα πιάτο φακές να μας ταΐσει Χριστούγεννα μέχρι σήμερα που τα έχω όλα, νιώθω πως οι άνθρωποι που αγαπήσαμε και μοιραστήκαμε μαζί τους είναι ό,τι πολυτιμότερο έχουμε. Καλωσορίζω ότι θα ξημερώσει η καινούρια μέρα. Όλα θα πάνε καλά! Χαρούλα». Φυσικά πήρε πολλές ανταποδοτικές ευχές από τους θαυμαστές της!