Δεν ξεκίνησε καλά η μέρα για τον Πέτρο Φιλιππίδη. Ο γνωστός ηθοποιός σήμερα το πρωί, έφυγε από το σπίτι του, με τη μηχανή του, προς κατεύθυνση το θέατρο Μουσούρη. Σκοπός να βγει σε λινκ στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά και του Γιώργου Λιάγκα και να μιλήσει για τη θεατρική παράσταση, Φον Δημητράκης, στην οποία πρωταγωνιστεί.

Την ώρα που διέσχιζε, όμως, το κέντρο της Αθήνας ένα αυτοκίνητο τον έκλεισε στο δρόμο και τον ανάγκασε να πλαγιάσει τη μηχανή και εν τέλει να πέσει στο πεζοδρόμιο. Ο ηθοποιός τρόμαξε πολύ καθώς και οι περαστικοί αλλά ευτυχώς δεν έπαθε κάτι σοβαρό. Μεταφέρθηκε βέβαια στο νοσοκομείο για τις πρώτες βοήθειες και αυτή τη στιγμή βρίσκεται σπίτι του και αναρρώνει.

Διαβάστε επίσης: Το τηλεοπτικό comeback του Πέτρου Φιλιππίδη

Την είδηση μετέφερε στους τηλεθεατές ο ίδιος ο Γιώργος Λιάγκας εξηγώντας την κατάσταση και δικαιολογώντας και την απουσία του από το Το Πρωινό. «Έχει χτυπήσει ελαφριά και το βράδυ θα δοθεί κανονικά η παράσταση», ενημέρωσε ο παρουσιαστής το τηλεοπτικό κοινό συμπληρώνοντας πως ο Πέτρος Φιλιππίδης την επόμενη εβδομάδα θα πάει καλεσμένος στην εκπομπή.