Ο Απόστολος Γκλέτσος δε διστάζει να καταθέσει οποιαδήποτε στιγμή την άποψή του για τα πολιτικά τεκταινόμενα της χώρας. Αποφασιστικός και πρόθυμος ο πρόεδρος της «Τελείας», «μπαίνει μπροστά» προκειμένου τα προβλήματα των πολιτών να βρουν εύκολα λύση.

Πριν λίγες ημέρες, έγινε γνωστό πως ο ίδιος επρόκειτο να καταθέσει μήνυση εναντίον του Γιάνη Βαρουφάκη γιατί ο πρώην υπουργός Οικονομίας δυσχέρανε με τους χειρισμούς του την οικονομική κατάσταση των Ελλήνων, όπως επεσήμανε σε δηλώσεις του.

Το protothema.gr έφερε το απόγευμα της Τρίτης στο φως της δημοσιότητας τη μηνυτήρια αναφορά, στην οποία ο Απόστολος Γκλέτσος ζητά την ποινική δίωξη του Γιάνη Βαρουφάκη.

ΕΝΩΠΙΟΝ ΤΟΥ Κ. ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ ΠΛΗΜΜΕΛΕΙΟΔΙΚΩΝ ΑΘΗΝΝ ΜΗΝΥΤΗΡΙΑ ΑΝΑΦΟΡΑ

Του Απόστολου Γκλέτσου του Ευσταθίου και της Βασιλικής, Δήμαρχου Στυλίδας και Αρχηγού του Πολιτικού Κόμματος με την επωνυμία «Τελεία- Απόστολος Γκλέτσος» ο οποίος κατοικεί στην Στυλίδα του Νομού Φθιώτιδας.

ΚΑΤΑ Του Ιωάννη Βαρουφάκη του Γεωργίου, κατοίκου Αθηνών τέως Υπουργού Οικονομικών της Ελλάδας.

Αξιότιμε κύριε Εισαγγελέα, Κατά την άσκηση των καθηκόντων μου περιήλθαν εις γνώσει μου τα παρακάτω πραγματικά περιστατικά από τα οποία προκύπτει ότι ο ως άνω μηνυόμενος Ιωάννης Βαρουφάκης διέπραξε τα παρακάτω αναλυτικώς αναφερόμενα και τιμωρούμενα από το Νόμο Ποινικά αδικήματα.

Δείτε εδώ ολόκληρη τη μηνυτήρια αναφορά του Απόστολου Γκλέτσου στον Γιάνη Βαρουφάκη.

Διαβάστε επίσης:

Αυτή είναι η 13χρονη κόρη του Απόστολου Γκλέτσου: Δείτε τα συγκινητικά λόγια που έγραψε για το κόμμα του μπαμπά της «Τελεία»

Έγινε κι αυτό! Ο Απόστολος Γκλέτσος τσακώθηκε με… τον Απόστολο Γκλέτσο!

Έξω Φρενών ο Απόστολος Γκλέτσος: «Θα σε σκίσω ηλίθιε… Θα έρθω σπίτι σου να σε βρω»

Κατέβασε τώρα το People για το iPad δωρεάν από το App Store