Έκαψε δυο κατσαρόλες κάνοντας beautee

Η Έλενα Παπαρίζου ήταν καλεσμένη στην Ελένη Μενεγάκη και μίλησε για τις αλλαγές της ζωής της. Το σύνθημά της «αλλάζω» (#helenachange) δεν αναφέρεται μόνο στο νέο της λουκ αλλά σε όλους τους τομείς.

Η pop star μίλησε στην Ελένη για την απόφασή της να συμμετάσχει τρίτη φορά στη Eurovision εκπροσωπώντας τη Σουηδία και εξήγησε πως όλα ξεκίνησαν τη στιγμή που άκουσε μια λέξη από μια χαραμάδα «survivor» δηλαδή επιβιώνω. «Αυτό είναι για μένα», είπε και δήλωσε την επιθυμία της να συμμετέχει στο διαγωνισμό. Όταν τη ρώτησε η παρουσιάστρια αν φοβάται, απάντησε: «Μ’ αρέσει να παίρνω το ρίσκο. Τολμάω να κάνω πράγματα. Παλιά εκεί που έλεγα ότι κάτι έχει αλλάξει πάντα κάτι έμενε τώρα νιώθω ότι έγινε ένα κλικ. Εγώ το ήθελα».

Δείτε επίσης: Έλενα Παπαρίζου: Δεν θέλει άλλο ήρωα και είναι πιο σέξι από ποτέ

Η Έλενα Παπαρίζου μίλησε επίσης και για το μεγαλύτερό της ελάττωμα. «Είμαι άνθρωπος που βαδίζω μπρος πίσω, πολλές φορές θέλω ο άλλος να πάρει την απόφαση για μένα κι αυτό είναι μεγάλο ελάττωμα», αποκάλυψε.

Η τραγουδίστρια ανέφερε και το αγχολυτικό της που δεν είναι άλλο από τη μαγειρική. «Όταν δεν είμαι καλά κλείνω κινητά, πηγαίνω για ψώνια και μπαίνω στην κουζίνα», είπε χαρακτηριστικά. Βέβαια καμιά φορά ανάμεσα στη μαγειρική και το beautee επικρατεί το δεύτερο δεδομένου ότι έχει κάψει δυο κατσαρόλες λόγω αφηρημάδας.