Νίκος Μουτσινάς, Ζέτα Μακρυπούλια, Αθηνά Οικονομάκου, Θανάσης Αλευράς, Τζένη Διαγούπη, Ελένη Καρακάση, Φωτεινή Ντεμίρη, Ματίνα Νικολάου και όλοι οι συνεργάτες από τη θεατρική παράσταση Βαφτίσια την Τρίτη 30 Ιουλίου βρισκόντουσαν στην Πρέβεζα, λόγω περιοδείας.

Το βράδυ της ίδιας ημέρας και μετά την παράσταση, ο θίασος πήγε για φαγητό σε ένα γραφικό ταβερνάκι της πόλης, στην Ψάθα. Το τραπέζι γεμάτο φαγητά, το ποτό άφθονο, η διάθεση στα ύψη και η παρέα σε μεγάλα κέφια. Η ώρα δείχνει μεσάνυχτα, ξαφνικά τα φώτα σβήνουν, μια τούρτα μερέντα φτάνει στο τραπέζι και το τραγούδι γενεθλίων ξεκινά. «Να ζήσεις Ζετάκι και Χρόνια Πολλά…», τραγουδούν όλοι με μια φωνή.

Διαβάστε επίσης: Με ποιον έχει ίδια μέρα γενέθλια η Ζέτα Μακρυπούλια και πόσα κεράκια έσβησε; 

Η Ζέτα Μακρυπούλια έχει γενέθλια και οι φίλοι και συνεργάτες της της έκαναν έκπληξη. Η ηθοποιός και παρουσιάστρια τα χάνει, αρχίζει να γελάει ενώ η συγκίνηση είναι ευδιάκριτη στο πρόσωπό της. Η Ζέτα κάνει μια ευχή και σβήνει τα κεράκια την ώρα που ο ιδιοκτήτης της ταβέρνας ανοίγει μια σαμπάνια για το καλό. Το τηλέφωνο δεν σταματά να χτυπά κι ας είναι η ώρα περασμένη και οι ευχές γεμίζουν το βράδυ της. Δείτε μόνο στο Peoplegreece.com αποκλειστικό φωτογραφικό υλικό από τη βραδιά.