Μετά τη γνωστοποίηση της συνεργασίας τους στη συναυλία αλληλεγγύης στη Λάρνακα το περασμένο καλοκαίρι, η Άννα Βίσση και ο Αντώνης Ρέμος ετοιμάζονται να καταπλήξουν το φανατικό κοινό τους. Η πολυαναμενόμενη συνεργασία τους έχει ήδη ξεκινήσει.

Διαβάστε ακόμα: Νίκος Καρβέλας: Δέχτηκε πρόταση για την κριτική επιτροπή του The Voice

Μπορεί οι δύο καλλιτέχνες να μην έχουν ξεκινήσει επίσημα τις πρόβες στο «Αθηνών Αρένα», που θα αλλάξει την ονομασία του σε «Pantheon Theatre», μπήκαν, όμως, στο στούντιο ηχογράφησης. Φυσικά, δεν άφησαν τους θαυμαστές τους παραπονεμένους, αφού τόσο η Άννα, όσο και ο Αντώνης ενημέρωσαν τους προσωπικούς τους λογαριασμούς, στα social media, με φωτογραφίες και βίντεο.

Διαβάστε ακόμα: Άννα Βίσση: «Νιώθω ότι η Σοφία είναι καλύτερη μαμά από μένα»

Μάλιστα, το βίντεο του τραγουδιστή έκανε ιδιαίτερη αίσθηση, αφού έγραψε «Η γη να γυρίζει» και δείχνει τους δυο καλλιτέχνες να γυρίζουν γύρω – γύρω από την κάμερα. Δεν είναι λίγοι, αυτοί που έκαναν λόγο για το ότι ο τίτλος στο βίντεο είναι και ο πιθανός τίτλος του ντουέτου τους. Βέβαια, ο Νίκος Καρβέλας δεν θα μπορούσε να λείπει σε μια τέτοια καλλιτεχνική σύμπραξη. Ο ίδιος έχει βάλει τη μουσική του «πινελιά» στο νέο κομμάτι, που έχει γραφτεί από το καλοκαίρι. Ακόμα, την ενορχήστρωση ανέλαβε ο Αλέξιος Πρίφτης, ο μαέστρος των «Δαιμόνων».

Διαβάστε ακόμα: Άννα Βίσση: «Ποτέ δεν μ’ ενόχλησε η σύγκριση με την Βανδή»

Η τελική ημερομηνία για την πρεμιέρα της Άννας Βίσση και του Αντώνη Ρέμου δεν έχει ακόμα καθοριστεί, αλλά υπολογίζεται το πρώτο δεκαπενθήμερο του Δεκεμβρίου. Οι δυο τους ετοιμάζονται για ένα show, που θα διαρκεί περίπου τρεις ώρες και θα αποτελείται από πολυμελή ομάδα χορευτών, σε σκηνοθεσία του Γιάννη Κακλέα. Αυτές τις ημέρες πραγματοποιείται το καστ για την υπόλοιπη ομάδα, που θα τους πλαισιώσει. Σύμφωνα με πληροφορίες, κάποιοι από αυτούς θα είναι…παλιοί γνώριμοι της «απόλυτης» ελληνίδας σταρ, καθώς έπαιζαν μαζί της στους «Δαίμονες».

Εμείς δεν έχουμε παρά να περιμένουμε την εντυπωσιακή σύμπραξη.

 Διαβάστε ακόμα: Οι καινούργιες φωτογραφίες του Καρβέλα Junior