Πριν λίγο διάστημα είδαμε φωτογραφίες στο προφίλ του με ξυρισμένο κεφάλι. Ο Αντίνοος Αλμπάνης είχε προκαλέσει σημαντική αίσθηση με τις φωτογραφίες που είχε ανεβάσει εκείνο το διάστημα.

View this post on Instagram

: system error files corrupted attempting reboot

A post shared by @ _andinoos on

Οι περισσότεροι θεωρούσαν πως η κίνησή του ήταν λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων. Ωστόσο κάτι τέτοιο δεν είχε βάση, καθώς ο ίδιος εξομολογήθηκε πως πραγματοποιεί χημειοθεραπείες.

Σύμφωνα με το instastory, το οποίο ανέβασε ο Αντίνοος Αλμπάνης και το ρεπορτάζ που έκανε η ιστοσελίδα usay.gr, ο ηθοποιός δίνει τον τελευταίο καιρό μάχη με τον καρκίνο.

Ο ηθοποιός ανέβασε μία φωτογραφία, που έγραφε στα αγγλικά: «Ταλαιπωρημένος: Ασφαλώς. Πόνος στα κόκαλα: Ναι. Απώλεια γεύσης: ω ναι. Αλλά είμαι νίντζα της χημειοθεραπείας».

Σύμφωνα με το δημοσίευμα του usay.gr, από τον θεατρικό κύκλο προκύπτει πως τους τελευταίους μήνες ο Αντίνοος Αλμπάνης έχει υποβληθεί σε έναν κύκλο χημειοθεραπειών, προκειμένου να αντιμετωπίσει μία κακοήθεια που του διαγνώστηκε πρόσφατα. Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, αυτός ήταν ο λόγος που ξύρισε το κεφάλι του ο αγαπημένος ηθοποιός -μιας και οι χημειοθεραπείες του προκάλεσαν την απώλεια των μαλλιών του.

Αυτό που γνωρίζουν άνθρωποι που συνεργάζονται μαζί του αυτήν την περίοδο, είναι πως όλα βαίνουν καλώς με την υγεία του και όπως όλα δείχνουν πρόκειται για μία περιπέτεια που σύντομα ηθοποιός θα αφήσει πίσω του.