Εάν υπάρχει ένα ισχυρό brand το οποίο δεν έχει πληγεί από την κρίση στην Ελλάδα, αυτό είναι η Apple. H εταιρεία τεχνολογίας καταφέρνει σε δύσκολους καιρούς να επιτυγχάνει αύξηση των πωλήσεων, όπως φαίνεται και από τα μεγέθη της iSquare, θυγατρική του ομίλου Quest και επίσημου διανομέα των προϊόντων  Apple για την Ελλάδα και την Κύπρο.

Συγκεκριμένα, το α’ εξάμηνο του 2013, η iSquare συνέχισε την αναπτυξιακή της πορεία, παρουσιάζοντας αξιοσημείωτη αντοχή στη γενικότερη πτώση της κατανάλωσης και πιο συγκεκριμένα της αγοράς των ηλεκτρονικών υπολογιστών, στην οποία κυρίως δραστηριοποιείται.

Διαβάστε ακόμα: Τα apps των εκατοντάδων ευρώ

Η εταιρεία συνέχισε την ανοδική της πορεία σημειώνοντας για ένα ακόμα εξάμηνο αύξηση πωλήσεων κατά 5% συγκρινόμενη με το α’ εξάμηνο του 2012, με τον κύκλο εργασιών να διαμορφώνεται σε 26,3 εκατ. ευρώ έναντι 25 εκατ. ευρώ το αντίστοιχο περσινό διάστημα.

Σε επίπεδο αποτελεσμάτων παρουσίασε αύξηση κερδών της τάξης του 36%, καθώς αυτά διαμορφώθηκαν σε 622 χιλ. ευρώ από 457 χιλ. ευρώ το πρώτο εξάμηνο του 2012. Το αποτέλεσμα αυτό την καθιστά ως την πλέον αποδοτική δραστηριότητα στον όμιλο της Quest, o οποίος ως γνωστό δραστηριοποιείται κυρίως στην πληροφορική, αλλά έχει αναπτύξει δραστηριότητες στις ταχυμεταφορές (ACS Courier) και στα αιολικά και φωτοβολταϊκά πάρκα (Quest energy).

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο: Fortunegreece.com