Μπορεί ο ρόλος της γιαγιάς να της… έχει πάρει τα μυαλά. Μπορεί να περνάει μια από τις ωραιότερες περιόδους της ζωής της αφού η κόρη της Σοφία έγινε πριν λίγο καιρό για πρώτη φορά μανούλα, όμως η Άννα Βίσση αγαπάει τα παιδιά όλου του κόσμου και το έχει αποδείξει πολλές φορές αυτός.

Η τραγουδίστρια δεν έχει σταματήσει όλα αυτά τα χρόνια να βοηθάει με τον δικό της τρόπο όσα παιδιά πραγματικά αντιμετωπίζουν προβλήματα κι έχουν ανάγκη τη βοήθεια όλων μας. Έτσι κι αυτή τη φορά δεν θα μπορούσε να στρέψει το βλέμμα της αλλού.

Διαβάστε επίσης: Άννα Βίσση: Η αποθέωση στην Αγγλία και το ξενύχτι μέχρι πρωίας με τις φίλες της

Έτσι βρέθηκε στις Βρυξέλλες και στο Κέντρο Καλών Τεχνών Βοzar, όπου και έδωσε χθες το βράδυ μια και μοναδική συναυλία με τίτλο «Cyprus Unplugged». Στο πλευρό της είχε τη Δέσποινα Ολυμπίου και τον Κωνσταντίνο Χριστοφόρου και όλοι μαζί χάρισαν στο κοινό μια αξέχαστη βραδιά. Τα έσοδα αυτής τη συναυλίας θα διατεθούν σε ιδρύματα για τα παιδιά της Κύπρου.

Λίγες ώρες πριν τη μεγάλη αυτή συναυλία η Άννα Βίσση βρέθηκε στο Bozar για να τεστάρει τον ήχο και απαθανάτισε τη στιγμή, ενώ ανέβασε τη συγκεκριμένη φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter.