Όλα όσα είπαν στη συνέντευξη τύπου
To φιλί των δύο τραγουδιστών.

Η αντίστροφη μέτρηση ξεκίνησε για το φαντασμαγορικό show που ετοιμάζουν η Άννα Βίσση και ο Αντώνης Ρέμος στη σκηνή του Pantheon Theater. Την επόμενη Παρασκευή στις 20 Δεκεμβρίου, οι δύο καλλιτέχνες ετοιμάζονται να δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό σε μια παράσταση, υπό τη σκηνοθετική ματιά του Γιάννη Κακλέα.

Διαβάστε ακόμα: Βίσση-Ρέμος: Το τρυφερό φιλί στο στόμα. Πως το σχολίασαν στο Πρωινό

Το βράδυ της Πέμπτης, 12 Δεκεμβρίου πραγματοποίηθηκε η συνέντευξη τύπου, όπου δόθηκε μια γεύση για το τι πρόκειται να συμβεί στη μουσικοθεατρική σκηνή. Η Άννα Βίσση και ο Αντώνης Ρέμος εξήγησαν ότι οι συνθήκες επέβαλαν να αλλάξει το νυχτερινό κέντρο σε θέατρο με καθίσματα.

«Δεν είναι πολλοί οι καλλιτέχνες που μπορούν να εμφανιστούν σε έναν τέτοιο χώρο. Για μας είναι μεγάλη πρόκληση να αποδείξουμε την αξία μας. Απευθύνεσαι πλέον σε ανθρώπους που δεν πίνουν και παρακολουθούν ένα πρόγραμμα. Αυτό το κοινό δε συγχωρεί λάθη.», τόνισε η δημοφιλής τραγουδίστρια, ενώ από τη μεριά του ο Αντώνης Ρέμος επεσήμανε ότι ο κόσμος επιβάλλεται να τους αγαπήσει.

Διαβάστε ακόμα: Συνεχείς επιτυχίες για τον Alpha

Η Άννα Βίσση εξομολογήθηκε ότι νιώθει ότι οι καιροί άλλαξαν και ότι και τα λουλούδια είχαν την πλάκα τους, αλλά πλέον κλείνουν κάποιοι κύκλοι.

«Έχω συνεργαστεί με όλους τους καλλιτέχνες. Έπρεπε και με την Άννα Βίσση. Είναι μια σημαντική στιγμή της καριέρας μου.», είπε χαρακτηριστικά ο Αντώνης Ρέμος.

Οι δύο τραγουδιστές παραδέχτηκαν ότι η σχέση τους είναι άψογη και επισφράγισαν τη συνεργασία με ένα τρυφερό φιλί που απαθανατίστηκε από τα media.

Διαβάστε ακόμα: Susan Sarandon: Ήμουν μαστουρωμένη σχεδόν σε όλες τις τελετές

Δείτε φωτογραφίες από τη συνέντευξη τύπου, αλλά και όλα όσα ειπώθηκαν.