Τι κι αν είχε νέο πιστόλι; Τι κι αν αυτός ο αγώνας ήταν για εκείνη μια ευκαιρία να δοκιμάσει τον εαυτό της; Τι κι αν η αίθουσα του αγωνίσματος της ήταν κακοφωτισμένη; Η Άννα Κορακάκη έχει μπολιαστεί για τα καλά με τον πρωταθλητισμό και την διεκδίκηση της πρωτιάς κι αυτό συνήθως την φέρνει στο πρώτο σκαλί του βάθρου.

Στο γκραν πρι του Κουβέιτ η Άννα Κορακάκη πέτυχε βαθμολογία 583/600 (98, 97, 96, 97, 98, 97) στον προκριματικό και προκρίθηκε στον τελικό ως πρώτη, όπου πήρε την πρωτιά στο αεροβόλο πιστόλι με απόσταση 10 μέτρων με επίδοση 240.8.

«Θέλαμε να δούμε σε αυτόν τον αγώνα κάποια πράγματα με το νέο όπλο γιατί έχουμε αλλάξει πιστόλι. Υπήρχαν 4-5 αθλήτριες σε πολύ καλό επίπεδο. Παρά τον κακό φωτισμό, η Άννα πήγε πολύ καλά» δήλωσε ο προπονητής και πατέρας της Τάσος Κορακάκης.

Πλέον, η Άννα ετοιμάζεται για το Μόναχο όπου θα αγωνιστεί την επόμενη εβδομάδα και στη συνέχεια για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα του Σατορού στις 6 Μαΐου, όπου θα παίξει την πρόκρισή της στους Ολυμπιακούς του Τόκιο τον ερχόμενο Αύγουστο.