Έπειτα από τρία χρόνια επιτυχούς παρουσίας στην ελληνική αγορά το brand Lovegreece, αψηφά την κρίση ανοίγοντας το πρώτο Pop-Up κατάστημα στην Ακρόπολη. Παρά το κλίμα αβεβαιότητας και την έλλειψη ρευστότητας, τα δείγματα από τις πρώτες κιόλας μέρες λειτουργίας του είναι ιδιαιτέρως θετικά και αυτό αποδίδεται στο γεγονός ότι οι τουρίστες που επισκέπτονται τη χώρα μας, φεύγοντας από αυτή θέλουν να πάρουν μαζί τους κάτι που θα είναι φτιαγμένο με αγάπη και θα θυμίζει Ελλάδα.

Τα t-shirts φτιαγμένα από 100% ελληνικό βαμβάκι, οι καινούργιες στιλάτες τσάντες για όλες τις ώρες της ημέρας, αλλά και οι απίστευτες μαρινιέρες με το ματάκι της Lovegreece στο στήθος έχουν ήδη αποκτήσει μια θέση στην καρδιά των καταναλωτών. «Τα καταστήματα Lovegreece είναι στη στρατηγική της μάρκας από το ξεκίνημά της αλλά έπρεπε να περιμένουμε μέχρι η συλλογή μας να μπορεί να καλύψει τις ανάγκες έστω και ενός πολύ μικρού χώρου. Τώρα έχουμε μια πλήρη συλλογή από t-shirt, τσάντες, καπέλα και φούτερ και κάθε σεζόν παρουσιάζουμε επιπλέον κωδικούς που συμπληρώνουν την εικόνα της Lovegreece» αναφέρει στο Fortunegreece.com ο ιδρυτής της Lovegreece, Γιώργος Χατζηζαχαρίου. Προσθέτει δε πως ο δεύτερος λόγος που τον οδήγησε στο άνοιγμα του καταστήματος τη δεδομένη χρονική στιγμή ήταν γιατί τώρα ευδοκίμησε η συνεργασία για την απόκτηση του χώρου στην Ακρόπολη, καθώς βασικός όρος για κάθε επόμενο Lovegreece Store είναι να λειτουργεί στην καρδιά της κάθε τουριστικής αγοράς.

Μέχρι πρότινος μπορούσε κανείς να προμηθευτεί τα προϊόντα της Lovegreece σε πολυκαταστήματα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη, σε επιλεγμένα μαγαζιά στην Αμερική, σε ξενοδοχεία και μουσεία της Ελλάδας, αλλά και μέσω διαδικτύου.

Με τα εγκαίνια του πρώτου Pop-Up Store η εταιρεία δηλώνει την παρουσία της στην ελληνική αγορά με τους Αμερικανούς, τους Καναδούς, τους Αυστραλούς και φυσικά τους Έλληνες να αποτελούν τους πιο ένθερμους υποστηρικτές. «Οι τουρίστες δείχνουν μεγάλο ενδιαφέρον για τα Lovegreece γιατί ξεχωρίζουν από οτιδήποτε υπάρχει στη συγκεκριμένη αγορά, αλλά και γιατί ταιριάζει με τη γενικότερη αισθητική του χώρου που ορίζεται από το νέο Μουσείο της Ακρόπολης, τον πεζόδρομο της Διονυσίου Αρεοπαγίτου και τη Μακρυγιάννη αλλά και το σύγχρονο Μετρό της Αθήνας. Όσο για τους Έλληνες πελάτες θα πρέπει να περιμένουμε λίγο να λειτουργήσει ο χρόνος μέχρι να ξεφύγουμε από την περίοδο της αβεβαιότητας».

Όπως μας λέει ο Γιώργος, η φετινή τουριστική σεζόν θα αποτελέσει σίγουρα ένα «crash test» που θα καθορίσει τα επόμενα βήματα της εταιρείας στην ελληνική αγορά, ενώ ο ίδιος δεν παύει να εργάζεται πυρετωδώς σχεδιάζοντας τα νέα προϊόντα. Για τη νέα σεζόν προβλέπεται ενίσχυση της συλλογής με τσάντες, πετσέτες και polo T- shirts που θα φέρουν την υπογραφή Lovegreece, καθώς και η τοποθέτηση σε αγορές που δεν έχει μέχρι στιγμής παρουσία το brand, μεταξύ των οποίων Μύκονος, Σαντορίνη, Ρόδος αλλά και σε ακόμα περισσότερα ξενοδοχεία, αφού αποτελούν σημεία με έντονο τουριστικό ενδιαφέρον.

unnamed (1)

Έχοντας εργαστεί για πάρα πολλά χρόνια στον κλάδο της διαφήμισης, ο Γιώργος ανήκει σε εκείνη την κατηγορία των ανθρώπων που έχουν μάθει να δίνουν τη μάχη με τον καταναλωτή και να δημιουργούν τάσεις. Η πορεία της Lovegreece το έχει δικαιώσει αφού αποτελεί παράδειγμα μιας start up εταιρείας που αναπτύσσεται υγιώς μέσα στην κρίση, κινούμενη σε κερδοφόρο τροχιά.

Δείτε περισσότερα στο Fortunegreece.com.