Μόλις τελείωσε το δεύτερο της βιβλίο με τίτλο Θάνατος με κόκκινα χείλη, ένα δυνατό θρίλερ. Δεν της αρέσουν οι ταμπέλες και αρνείται να μπει σε καλούπια, γι’ αυτό στην τηλεόραση την έχουμε δει σε διάφορους ρόλους. Η Αγγελική Νικολούλη μιλάει για το γιο της, Κωνσταντίνο Μουσούλη.

Ως παιδί με διάσημη μητέρα, αντιμετώπισε μεγάλο πρόβλημα με τη δημοσιότητα και με την προβολή. Ήταν χαμηλών τόνων, τόσο που απέφευγε να πει στο σχολείο ποια είναι η μητέρα του. Ακόμη και στις διακοπές βρισκόταν πίσω από τους γονείς τους, από φόβο μην πεταχτεί πέσει παρουσιαστεί ξαφνικά κάποιος φωτογράφος. Κάτι με το οποίο καθυστέρησε να συμφιλιωθεί: «Μεγαλώνοντας είδε τη δουλειά μου από διαφορετική οπτική γωνία. Με τη δημοσιότητα, όμως, δεν νομίζω ότι έχει συμφιλιωθεί ακόμα».

Διαβάστε ακόμη: Αγγελική Νικολούλη: «Οι άντρες όντως φοβούνται τις δυναμικές γυναίκες»

Τώρα ο Κωνσταντίνος Μουσούλης σπουδάζει και εργάζεται ως σκηνοθέτης στο Λος Άντζελες. «Κάνει την ατομική του προσπάθεια διατηρώντας εξαιρετικά χαμηλούς τόνους. Είναι φύσει και θέσει καλλιτέχνης. Ψάχνεται πάνω στη δουλειά του και έχει μία ιδιαίτερη οπτική πίσω από την κάμερα. Στο δεύτερο βιβλίο μου, μάλιστα, με βοήθησε με παρατηρήσεις προκειμένου να αποκτήσω κι εγώ την απαραίτητη σκηνοθετική ματιά».

Όσο για το αν θέλει παρουσιάστρια να συνεργαστεί με το γιο της, απάντησε: «Ποτέ μη λες ποτέ. Για να είμαι ειλικρινής, θα ήθελα κάποια στιγμή να δω τον γιο μου να σκηνοθετεί μια ταινία που θα βασίζεται σε βιβλίο μου».