Είχαμε καιρό να ακούσουμε νέα της. Όπως σας έχουμε γράψει επανηλειμμένα, η Amanda Bynes βρίσκεται από τα τέλη Ιουλίου σε ψυχιατρική κλινική, μετά τη φωτιά που έβαλε έξω από ένα σπίτι, μερικά τετράγωνα από το πατρικό της, στο Thousand Oaks της Καλιφόρνια.

Μια εβδομάδα αφού ο δικηγόρος της δήλωσε ότι, ψυχολογικά, η Amanda Bynes δεν είναι σε θέση να περάσει από δίκη, μαθαίνουμε ότι μετακομίζει από την ψυχιατρική κλινική, στην οποία βρισκόταν μέχρι σήμερα, σε κάποιο ιδωτικό κέντρο απεξάρτησης, πράγμα στο οποίο είχε αναφερθεί ο ίδιος σε μια παλιότερη δήλωση του. «Οι ίδιοι οι εξειδικευμένοι επαγγελματίες γιατροί του UCLA Medical Center πρότειναν η 26χρονη σταρ να δεχτεί μια ειδική θεραπεία σε ένα ιδιωτικό χώρο έξω από το Λος Άντζελες».

Διαβάστε ακόμα Amanda Bynes: Στης ψυχιατρικής τα σίδερα 

Υπάρχουν ακόμα ανεπιβεβαίωτες φήμες που θέλουν την πρώην σταρ του Nichelodeon να μεταφέρεται σε ένα μοντέρνο και σικάτο ίδρυμα που ναι μεν αναλαμβάνει την αποκατάσταση των celebrities, αλλά δεν είναι σε θέση να προσφέρει την παγκοσμίου κλάσης περίθαλψη του UCLA. 

Ο δικηγόρος καταλήγει: «ολόκληρη η οικογένεια Bynes θα ήθελε να ζητήσει να σεβαστείτε το δικαίωμα της να απομονωθεί λίγο, ώστε να επικεντρωθεί ανενόχλητη στην αποκατάσταση της πνευματικής υγείας της Amanda. Και ταυτόχρονα θα ήθελε να ευχαριστήσει όλους τους υποστηρικτές της Amanda που της συμπαραστάθηκαν και την στήριξαν με τις σκέψεις και τις προσευχές τους αυτή τη δύσκολη περίοδο της ζωής της».

Δείτε επίσης Της φυλακής τα σίδερα: Οι διάσημοι που έχουν ποζάρει για την αστυνομία