Μέχρι χθες νομίζαμε πως ήταν περίεργη η αμφίεση της για να παραστεί στο δικαστήριο ενώ είναι κατηγορούμενη. Και διασκεδάζαμε με τα tweets της.

Όμως κατάφερε μέσα σε 24 ώρες να ξεπεράσει για ακόμη μια φορά τον εαυτό της και τις προσδοκίες μας. Η Amanda Bynes μπορεί να κάνει και την πιο καθημερινή διαδικασία, είδηση που θα κάνει το γύρω του κόσμου. Νεότερο περιστατικό το να περπατά στους δρόμους του Μεγάλου Μήλου. Αυτό που για μας είναι μια απλή διαδικασία, η Amanda θα το αναδείξει με το μοναδικό της τρόπο. Όπως με το να σηκώσει το σκύλο της μπροστά στο πρόσωπο της και να τον κάνει μια μάσκα – ασπίδα απέναντι στους paparazzi.

Η Amanda τα έχει βάλει με τους paparazzi καθώς μετά την πρόσφατη πλαστική στη μύτη της, δεν θέλει να χρησιμοποιούνται άλλες φωτογραφίες πέρα από αυτές που ανεβάζει μόνη της στα social media. Έως τώρα έκρυβε το πρόσωπο της με τσάντες και εξωφρενικές περούκες, όμως τώρα αποφάσισε να χρησιμοποιήσει τον πιο πιστό της φίλο. Δεν ξέρουμε αν θα προλάβει να τον εκπαιδεύσει ώστε να της γαυγίζει πριν στουκάρει κάπου ή θα της τον πάρει η PETA, όμως όταν αφορά την Amanda δεν αγχωνόμαστε. Κι αύριο μέρα είναι.