Η Kris Jenner, o Ryan Seacrest και η Kim Kardashian ανησυχούν πολύ για την Amanda Bynes, αλλά πιστεύουν ότι η είσοδος της 27χρονη στάρλετ σε ψυχιατρικό ίδρυμα είναι για το καλό της.

Η Jenner έφερε την συζήτηση στην Amanda κατά την διάρκεια της εκπομπής του Ryan Seacrest, στον οποίο ήταν καλεσμένη. «Αυτό είναι κάτι που εμένα, ως μητέρα, με στεναχωρεί, αλλά ταυτόχρονα με ευχαριστεί, γιατί έχει ανάγκη από βοήθεια. Πάντα έλεγα ότι δεν ξέρω τι συμβαίνει στα παρασκήνια. Δεν είμαι εκεί, δεν θέλω να βγάζω γρήγορα και αυθαίρετα συμπεράσματα. Θέλω να βλέπω το ποτήρι μισογεμάτο. Και πιστεύω ότι, οτιδήποτε και αν συμβαίνει, αυτή θα είναι μια καινούρια αρχή για την Amanda».

Ο παρουσιαστής έκανε σύγκριση με την Britney Spears, αφού και εκείνη είχε κρατηθεί σε ψυχιατρικό ίδρυμα κάτω από τον ίδιο κανονισμό 5150 το 2008. «Η Britney Spears κατόρθωσε να ξεπεράσει τα δικά της θέματα χάρη στην βοήθεια των ανθρώπων που ήταν κοντά της -ο πατέρας της είχε αναλάβει την εποπτεία της-  και τώρα είναι μια χαρά.

Δείτε επίσης Amanda Bynes: Στης ψυχιατρικής τα σίδερα

Η Jenner συμφώνησε ότι έχει να κάνει με τους ανθρώπους που έχει κανείς δίπλα του. Τέλος, είπε ότι η Kim είναι μεγάλη fan της Amanda Bynes. «Είναι πωρωμένη μαζί της και πραγματικά θέλει να νιώθει υπέροχα και να περνάει καλά».