Είχαμε χάσει τα ίχνη της, αλλά μόλις μας έδωσε σημεία ζωής. Τον τελευταίο καιρό ακουγόταν η φήμη ότι οι γιατροί έχουν συστήσει μακροχρόνια νοσηλεία σε ψυχιατρική κλινική για την Amanda Bynes προκειμένου να αντιμετωπίσει τo πνευματικό της break down.

O εκπρόσωπος δημοσίων σχέσεων της στάρλετ, Jonathan Jaxson, μίλησε εξ ονόματος της (ή μήπως των γονιών της;). «Παρά τις διάφορες φημολογίες, η Amanda αναρρώνει καθημερινά και σταθερά και ανταποκρίνεται στη θεραπεία θετικά. Υπάρχει ακόμα πολύ δρόμος μπροστά της, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι θα είναι κλεισμένη για πάντα σε ψυχιατρικό ίδρυμα. Βρίσκεται σε πολύ καλά ιατρικά χέρια και κάθε μέρα η κατάσταση της παρακολουθείται από κοντά. Δεν έχει οριστεί ακόμα η ημερομηνία που η Amanda θα πάρει εξιτήριο. Ωστόσο, καθώς τα πράγματα βαίνουν καλά, θα βγει από το έγκλειστο ίδρυμα και θα συνεχίσει τη θεραπεία της σε κάποιο άλλο μέρος. Οι γονείς της την αγαπούν πολύ και ελπίζουν να μην χάσουν την επιμέλεια της μετά τις 30 Σεπτεμβρίου».

Δείτε επίσης Amanda Bynes: Δεν ανησυχούν μόνο οι γονείς της για εκείνη

Πριν από λίγες μέρες η μητέρα της Amanda Bynes, Lynn, είχε οριστεί ως προσωρινή διαχειρίστρια των οικονομικών της πρώην σταρ του Nickelodeon από το δικαστήριο. Αυτή η απόφαση της έδωσε τον έλεγχο της περιουσίας της κόρης της και γενικά το δικαίωμα να αποφασίσει τι είναι καλύτερο για την κόρη της σε θέματα που αφορούν τη θεραπεία της, την αποκατάσταση της υγείας της και το που θα μένει.

Δείτε επίσηςΗ Amanda Bynes εναντίον όλων