Μπορεί να έλειψε από τις θαυμάστριές του για λίγο χρονικό διάστημα, αφού μετακόμισε στην Αμερική για χάρη της υποκριτικής του καριέρας, όμως, ο Αλέξης Γεωργούλης επέστρεψε δριμύτερος και ετοιμάζεται για την θεατρική του πρεμιέρα στο έργο «Από την πρώτη στιγμή» μαζί με την Αννίτα Κούλη στο θέατρο Ροές.

Διαβάστε ακόμα: Αλέξης Γεωργούλης: «Εγώ δεν έφυγα για να κάνω διεθνή καριέρα και δε νομίζω ότι κάνω»

Ο ζεν πρεμιέ, σε μία εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στο περιοδικό ΟΚ! μίλησε, μεταξύ άλλων, για την προσωπική του ζωή, την αναγνωρισιμότητα και την προσπάθεια που έκανε στο Λος Άντζελες ως ηθοποιός.

Ερωτεύεται συχνά; «Από τη στιγμή που πραγματικά αναζητώ τον έρωτα, το πάθος και την αλήθεια, ερωτεύομαι εύκολα. Ο έρωτας είναι όμως συντονισμός, κι αυτός ο συντονισμός δεν είναι κάτι εύκολο. Ως αποτέλεσμα τρως τα μούτρα σου. Προτιμώ να φάω τα μούτρα, όμως, στον έρωτα, παρα να πορεύομαι με σκέψεις όπως “Εδώ δεν πάω γιατί θα πονέσω” ή “Εδώ πάω γιατί θα με βολέψει.”», απάντησε χαρακτηριστικά, ενώ ξεκαθάρισε πως αυτήν την περίοδο δεν είναι ερωτευμένος.

Διαβάστε ακόμα: Μαρία Μπεκατώρου: «Με τη Δούκισσα δεθήκαμε από τον Χολίδη»

Ωστόσο, τον βοηθάει η αναγνωρισιμότητα σε αυτόν τον τομέα; «Οι επιλογές υπάρχουν έτσι όπως είναι το σύστημα σήμερα. Αυτό έχει μια παγίδα. Επειδή είναι πολλές οι επιλογές, έτσι και βρεις ένα ψεγάδι, έχεις αμέσως μια εναλλακτική λύση. Αυτό σου δημιουργεί το αίσθημα της μη σωστής επιλογής. Όταν πας να ταιριάξεις με έναν άνθρωπο, και τρέμεις ακόμα περισσότερο, σκέφτεσαι: “Δεν είναι αυτός ο κατάλληλος να κολλήσω”. Εκείνη τη στιγμή, κι εγώ ο ίδιος βλέπω το ψεγάδι και όντως με ενοχλεί. Δεν σκέφτομαι ότι είναι ο δικός μου φόβος.».Ο Αλέξης Γεωργούλης παραδέχτηκε, ακόμα, ότι «Έχω κάνει πολλές λάθος επιλογές στην προσωπική μου ζωή.», αλλά δεν έπαθε τίποτα κακό.

Διαβάστε ακόμα: Κατερίνα Στικούδη: «Πέρασα τα μαθητικά μου χρόνια με στρατιωτική πειθαρχία»

Όσον αφορά στην προσπάθεια που έκανε στο εξωτερικό, αλλά επέστρεψε στην Ελλάδα, το μετάνιωσε; «Θα πήγαινα και πάλι στο Λος Άντζελες, αλλά δε θα πήγαινα ως ηθοποιός. Στην αρχή έψαχνα να κάνω σεμινάρια, να αναπτύξω την υποκριτική μου. Έχασα σημαντικό χρόνο στο Λος Άντζελες ψάχνοντας το σωστό σεμινάριο και τελικά κάτι αντίστοιχο με αυτό που αναζητούσα το βρήκα εδώ. Ίσως αυτό που θα έκανα θα ήταν κατευθείαν ένα σεμινάριο σχετικά με το σενάριο. Από τότε που ξεκίνησα να γράφω, αισθάνομαι μια άλλου είδους πληρότητα. Βλέπω πολύ διαφορετικά τη ζωή μου ολόκληρη. Αυτό με ώθησε και στο κομμάτι της παραγωγής.». Θα συμβούλευε, ένα νέο ηθοποιό που ονειρεύεται να κάνει καριέρα στο Hollywood; Θα του έλεγα να μην πάει στο Λος Άντζελες πρώτα, να πάει κάπου αλλού.» επεσήμανε ο γνωστός ηθοποιός και κατέληξε: «Το Λος Άντζελες δεν γεννάει σταρ. Εκμεταλλεύεται σταρ. Αυτό που κοιτάζουν πλέον είναι πώς να κάνουν μεγάλες δουλειές και όχι μεγάλες ερμηνείες.