Ο Άδωνις Γεωργιάδης επισκέφθηκε Τα Καρντάσιανς στο τηλεοπτικό τους σπίτι και σε μία φιλική συζήτηση μίλησε για όλα. Ο Υπουργός Υγείας μίλησε για την ένταξή του στην Νέα Δημοκρατία από το ΛΑ.Ο.Σ, εξηγώντας ότι η πολιτική του διαφωνία με τον πρόεδρο του κόμματος που υπηρετούσε, δεν του άφηνε άλλη επιλογή παρά να φύγει. Ωστόσο, διατηρεί άψογες σχέσεις με τον Γιώργο Καρατζαφέρη αφού είναι και κουμπάροι.

Δείτε επίσης: Ο Λάκης Γαβαλάς, η Ραφαέλα Καρά και οι καυγάδες στο DWTS 4

Όσον αφορά στον χώρο τον οποίο υπηρετεί, ο Άδωνις Γεωργιάδης παραδέχτηκε ότι στην υγεία παίζονται τρομερά συμφέροντα, παρόλα αυτά δεν τον έχουν απειλήσει ποτέ, ούτε άμεσα, ούτε εμμέσως. Σε ερώτηση του Γρηγόρη Αρναούτογλου αν θα ήθελε να γίνει πρωθυπουργός, απάντησε αφοπλιστικά: «Ούτε για αστείο».

Ο εκρηκτικός Υπουργός δεν θα μπορούσε να μην αναφερθεί στον τηλεοπτικό του καυγά με τον Παύλο Χαϊκάλη, λέγοντας ότι ο ηθοποιός έκανε λάθος τότε με την συμπεριφορά του, ενώ κατά τα άλλα του είναι πολύ συμπαθής.

Διαβάστε ακόμη: Ευγενία Μανωλίδου: «Στο σπίτι ο Άδωνις δεν είναι πολιτικός»

Ο Άδωνις Γεωργιάδης εμφανίστηκε πολύ αισιόδοξος για το μέλλον της χώρας αφού είπε χαρακτηριστικά: «Η Ελλάδα θα τα καταφέρει. Έχουμε μπροστά μας έξι με εφτά μήνες πίεσης και ο κόσμος θα αρχίσει να καταλαβαίνει τη διαφορά». Μάλιστα, δεν δίστασε να παραδεχτεί ότι έχει πει κάποια κατά συνθήκη ψέματα στην πολιτική του καριέρα. Συγκεκριμένα αποκάλυψε ότι τις πρώτες μέρες του μνημονίου έβγαινε πολύ πιο αισιόδοξος από ότι ήταν, αφού δεν μπορούσε να βγει στον κόσμο και να πει ότι καταστρεφόμαστε.