Μια 75χρονη τραυματίστηκε σοβαρά κατά τη διάρκεια strip show σε κλαμπ του Λονδίνου, οταν μυώδης χρονος χορευτής, κατά τη διάρκεια φιγούρας σε στύλο pole dancing κατάφερε να ξυλώσει το στύλο και να βρεθεί πάνω στο ανυποψίαστο γυναικείο κοινό που διασκέδαζε, πετώντας του δολάρια.

Το αποτέλεσμα αυτής της απολύτως θεαματικής φιγούρας ήταν ο στρίπερ να σπάσει το πόδι του και η 75χρονη να τραυματιστεί σοβαρά στο κεφάλι, καθώς ο στύλος έπεσε πάνω της μαζί με τον… ιπτάμενο χορευτή…

Για την ιστορία, η γυναίκα βρισκόταν εκεί στο πλαίσιο μπατσελορέτ πάρτι , ενώ όπως δήλωσε μία αυτόπτης μάρτυρας και οι δυο μπορεί να τη γλίτωσαν με τραυματισμούς σε όλο τους το σώμα, σπασμένα πόδια και κεφάλια, όμως, για λίγα λεπτά επικράτησε πανικός και όπως είπε «έμοιαζαν και οι δύο νεκροί».

Το κλαμπ «For Your Eyes Only», στο οποίο σημειώθηκε το τρομακτικό ατύχημα,  ακύρωσε τα shows των επόμενων εβδομάδων και μέχρι να επισκευαστούν οι ζημιές, αλλά και να εξακριβωθεί η ασφάλεια του χόρου. Όσο για τον Lewis Riches, τον χορευτή που κατάφερε να ξηλώσει τον στύλο από το ταβάνι,0 θα χρειαστεί ένα εξάμηνο προκειμένου να μπορέσει να περπατήσει ξανά.

Για τον χορό, πάλι, βλέπουμε…