Από τον Κώστα Λεφάκη,

Λίγο μετά το θερινό ηλιοστάσιο, ο Ήλιος περνώντας στο ζώδιο του Καρκίνου σχηματίζει αντίθεση με τον Κρόνο, που είναι ανάδρομος στον Αιγόκερω. Η αντίθεση αυτή φέρνει έναν καινούριο κύκλο αντιπαραθέσεων δύο μεγάλων κέντρων εξουσίας.

Κριός

Η τελευταία εβδομάδα του Ιουνίου δίνει έμφαση σε κάθε ζήτημα που σας απασχολεί μέσα στο σπίτι ή στην προσωπική σας ζωή. Λίγο πριν από τις εκλείψεις οι ημέρες είναι κατάλληλες να τακτοποιήσετε εκκρεμότητες για να έχετε καλυμμένα τα νώτα σας. Στον τομέα της εργασίας αποφύγετε τις αντιθέσεις και προτιμήστε την πρόσκαιρη συνθηκολόγηση. Στα αισθηματικά σας επωφεληθείτε από την ευχάριστη ατμόσφαιρα.

TIP: Προσπαθήστε περισσότερο για να έχετε επιτυχία στις διεκδικήσεις σας.

Ταύρος

Αξιοποιήστε τις επικοινωνιακές σας δυνατότητες και αποφύγετε δυσάρεστα πράγματα. Στον επαγγελματικό τομέα είναι προτιμότερο να λειτουργήσετε θαρραλέα και όχι υποχωρητικά. Η Αφροδίτη στο Λέοντα κάνει ό,τι μπορεί να ενισχύει την ερωτική σας καθημερινότητα, τα εμπόδια όμως δεν θα λείψουν. Προσέχετε τι εντυπώσεις δίνετε και μη βιάζεστε να απορρίψετε κάτι.

ΤΙΡ: Μη συμμετέχετε σε σχολιασμούς που μπορεί να σας εκθέσουν αργότερα.

Δίδυμοι

Ένταση μεγάλη, πιέσεις οικονομικής φύσης και υποχρεώσεις που αθροίζονται. Τα γεγονότα σάς προειδοποιούν για τις περιστασιακές δυσκολίες του επόμενου μήνα κι εσείς πρέπει να πάρετε θέση άμυνας. Επαγγελματικά μπορείτε να λειτουργήσετε καλύτερα και να εισπράξετε και επιτυχία. Οικονομικά θα δυσκολευτείτε λίγο, αλλά θα τα καταφέρετε.

TIP: Μη λειτουργείτε τυχοδιωκτικά στα αισθηματικά σας.

Καρκίνος

Ο κύκλος ζωής που ανανεώνεται στα φετινά σας γενέθλια παρουσιάζει μια νέα προοπτική στον τομέα των σχέσεων και των φιλοδοξιών. Το καλοκαίρι δεν θα είναι εύκολο και το έχετε ήδη συνειδητοποιήσει. Οι επικείμενες εκλείψεις θα φρενάρουν τα σχέδιά σας. Αυτό όμως δεν πρέπει να σας απογοητεύει, αντίθετα πρέπει να σας οπλίζει με επιμονή και υπομονή.

ΤΙΡ: Υπερασπιστείτε ό,τι αγαπάτε και μάθετε να περιμένετε περισσότερο.

Λέων

Αποφύγετε τις κακοτοπιές και κάθε είδους επεισόδιο. Προσπαθήστε να είστε ψύχραιμοι στον τομέα των σχέσεων και όχι επιθετικοί. Προσαρμοστείτε στην ατμόσφαιρα που επικρατεί στα αισθηματικά σας και μην αφήνετε τον εγωισμό σας να σας οδηγεί σε επικίνδυνες κατευθύνσεις. Διαχειριστείτε προνοητικά τα οικονομικά σας και περιορίστε τα έξοδά σας!

ΤΙΡ: Προνοήστε για ανθρώπους που σας επιβουλεύονται.

Παρθένος

Η ευκαιρία ενός ταξιδιού τονίζει την αισιοδοξία σας για το μέλλον. Αρκετοί θα διευκολυνθείτε για τη λύση ενός οικονομικού προβλήματος, άλλοι θα εξυπηρετηθείτε από έναν παράγοντα του εξωτερικού περιβάλλοντος και κάποιοι θα μπορέσετε να πείσετε ένα συνεργάτη για το σχέδιο που έχετε, προκειμένου η συμβολή του να επιταχύνει την υλοποίησή του.

ΤΙΡ: Δώστε περισσότερο χρόνο στο σύντροφό σας και στις κοινές ανάγκες σας.

Ζυγός

Τα θέματα που θα σας απασχολήσουν είναι πολλά, κυρίως στον άξονα οικογενειακής και επαγγελματικής ζωής. Μη φοβάστε τη νέα πραγματικότητα. Προσπαθήστε να προσαρμόζεστε σε αυτή και θα δείτε πως σύντομα θα νιώθετε καλύτερα. Την προειδοποίηση για επερχόμενες δυσκολίες ή πιέσεις δεν πρέπει να την αγνοήσετε, ενώ ο ανεφοδιασμός δυνάμεων κρίνεται απαραίτητος.

ΤΙΡ: Δεχτείτε τη βοήθεια/προσφορά ενός φίλου ή συνεργάτη.

Σκορπιός

Κατάλληλη περίοδος, αν δεν έχετε υποχρεώσεις, για να ταξιδέψετε ή να χαρείτε σύντομες διακοπές κάπου που σας αρέσει και θέλετε να πάτε από καιρό. Οι πιο φιλόδοξοι προσπαθήστε να επιμείνετε για κάτι που σας εμποδίζει, προκειμένου το εμπόδιο αυτό να πέσει. Νομικές διευθετήσεις, αγοραπωλησίες και συμφωνίες ευνοούνται. Συναισθηματικά είναι στο χέρι σας να κερδίσετε αυτό που διεκδικείτε.

ΤΙΡ: Γενικότερα κινηθείτε προνοητικά και έξυπνα.

Τοξότης

Μικρές αντιξοότητες μπορούν να υποχωρήσουν αν διαχειριστείτε έξυπνα τους ανθρώπους και τα αίτια που τις προξενούν. Την εβδομάδα αυτή θα παρατηρηθεί μια καθυστέρηση στις επιδιώξεις σας, λόγω του ανάδρομου Άρη στον Υδροχόο. Η Αφροδίτη όμως σας βοηθά συναισθηματικά και επικοινωνιακά ακόμα. Η μετάθεση ενός σχεδίου δεν πρέπει να σας απογοητεύσει. Επίσης μην αφήνετε σε εκκρεμότητα κάτι που μπορείτε να τελειώσετε τώρα.

ΤΙΡ: Συνεχίστε να δουλεύετε με πίστη σε μια υπόθεση που έχετε αναλάβει.

Αιγόκερως

Οι μέρες που ακολουθούν δημιουργούν νέες εξελίξεις στο πεδίο των σχέσεων. Μια καινούρια πραγματικότητα διαφαίνεται στον ορίζοντα και πρέπει να την αποδεχτείτε. Η παρουσία κάποιων ανθρώπων γύρω σας θα σας ενοχλήσει, αλλά οφείλετε να κρατήσετε τα προσχήματα. Η εξέλιξη στα αισθηματικά σας θα δοκιμάσει την υπομονή σας. Παραμείνετε πιστοί στις αρχές και στις συνήθειές σας και είναι βέβαιο ότι το πεπρωμένο σας θα σας ανταμείψει.

ΤΙΡ: Μη βιάζεστε και μην αντιδράτε αρνητικά.

Υδροχόος

Ο Άρης γυρίζει ανάδρομος στο ζώδιό σας κι αυτό φρενάρει λίγο την προηγούμενη δράση σας. Η συναισθηματική συμπεριφορά κάποιων ανθρώπων θα σας προβληματίσει, αλλά δεν αξίζει τον κόπο να αντιδράσετε εγωιστικά. Οι συνθήκες που κυριαρχούν στο στενό περιβάλλον σάς καταπιέζουν. Προς το παρόν δεν μπορείτε να κάνετε διαφορετικά από το να τις ανεχτείτε. Τέλος μη χάνετε το κέφι σας για τη ζωή.

ΤΙΡ: Προσπαθήστε να βρείτε διεξόδους όταν καταπιέζεστε.

Ιχθύες

Η περίοδος είναι συμπαθητική και οι άνθρωποι που σας αφορούν θα ανταποκριθούν στα αιτήματά σας. Μια δυσκολία υποχωρεί, μια νέα πραγματικότητα διαμορφώνεται. Ο Ήλιος και ο Ερμής στην πορεία τους στον Καρκίνο τονίζουν την αγάπη σας για έναν άνθρωπο αλλά και αυτά με τα οποία καταγίνεστε αυτή την περίοδο. Μην επηρεάζεστε από φήμες, υποσχέσεις και λόγια τρίτων.

ΤΙΡ: Αφήστε το χρόνο να αποκαλύψει καλύτερα τις αλήθειες που αναζητάτε.