Βλέποντας τις φωτογραφίες από το καλύτερο ξενοδοχείο για το 2019, όπως ψηφίστηκε από τους χρήστες του TripAdvisor, θα ζηλέψεις σφόδρα. Όπως κι εμείς.

Είναι ένα από τα μέρη που μπορούν να γίνουν ταξίδι ζωής. Βρίσκεται στην Κόστα Ρίκα. Στη δυτική πλευρά. Εκεί όπου η θέα είναι απείρως ωραιότερη από την ανατολική. Ο Ειρηνικός Ωκεανός προσφέρει πολύ πιο όμορφη και γαλήνια θέα σε σχέση με τον Ατλαντικό.

Προς τη βόρεια μεριά της χώρας βρίσκεται το πολυτελές Tulemar Resort στο οποίο θα ζήσεις σαν να είσαι χαμένος από τον κόσμο. Έχει ιδιωτική παραλία. Έχει βίλλες από μπαμπού με ιδιωτική πισίνα, δύο ντουζιέρες και μία μπανιέρα. Όλα υπερυψωμένα για να έχεις θέα όλη τη θάλασσα, τον ορίζοντα, το ηλιοβασίλεμα. Από κάτω σου απλώνοντα τροπικά δάση. Μπορείς να επισκεφτείς κι ένα κέντρο αποκατάστασης για βραδύποδες.

Παράλληλα, το resort διαθέτει και 4 κοινόχρηστες πισίνες, η κάθε μία σε διαφορετικό σχήμα και μέγεθος, η κάθε μία περιστοιχισμένη από τροπικά δέντρα και φυτά.

Το Tulemar Resort δεν είναι άδικα το κορυφαίο ξενοδοχείο για τους χρήστες στο TripAdvisor.

Κι αναρωτιέστε για το κόστος της διαμονής, από τον Απρίλιο μέχρι τον Οκτώβριο κυμαίνεται από τα 2.500 ευρώ μέχρι τα 5.000 για 5 βράδια, ανάλογα τη βίλλα που θα μείνετε. Από Νοέμβριο ως Μάρτιο τα νούμερα πέφτουν κατά 600 με 1000 ευρώ.