Έρχεται η καινούργια ταινία Toy Story 4  που θα κυκλοφορήσει στους κινηματογράφους στις 20 Ιουνίου.

Είχαν περάσει κιόλας 9 χρόνια από το Toy Story 3 και η παιχνιδοπαρέα επιστρέφει.

H Pixar και η Disney αποκάλυψαν στο CinemaCon 2019 τα πρώτα 17 λεπτά της ταινίας τα όποια όμως δεν είναι διαθέσιμα στο ευρύ κοινό. Ωστόσο έχουν κυκλοφορήσει ήδη τα τρέιλερ της ταινίας στα οποία παρατηρούμε πως στην παρέα προστίθενται  ένα ακόμη μέλος, η Forky.

Η ιστορία του Toy Story 4 επικεντρώνεται στο ρομάντζο μεταξύ των Woody και Bo Peep. Θα μάθουμε τι συμβαίνει 9 χρόνια μετά τα γεγονότα του Toy Story 3 με τα αγαπημένα μας παιχνίδια να υποδέχονται καινούργιους φίλους στο δωμάτιο της Bonnie, συμπεριλαμβανομένου και της Forky, ένα καινούργιο και απρόθυμο παιχνίδι που επιμένει πως δεν είναι παιχνίδι και δεν ανήκει εκεί. Δυστυχώς κάθε φορά που προσπαθεί να δραπετεύσει, κάποιος το γυρίζει πίσω.

Ο σκηνοθέτης Josh Coolney, λέει για την ταινία: «Όπως οι περισσότεροι, θεώρησα κι εγώ, πως το Toy Story 3 ήταν το τέλος της ιστορίας. Και συγκεκριμένα το τέλος της ιστορίας του Woody και του Andy. Όμως, όπως συμβαίνει στη ζωή, κάθε τέλος είναι και μια καινούργια αρχή. Ο Woody τώρα βρίσκεται σε ένα καινούργιο δωμάτιο, με καινούργια παιχνίδια και ένα καινούργιο παιδί και είναι κάτι που δεν είχαμε δει μέχρι τώρα. Οι ερωτήσεις του τι θα σήμαινε και πως θα ήταν κάτι τέτοιο, ήταν η αρχή για μια καινούργια διασκεδαστική ιστορία, που άξιζε να ειπωθεί. Το σύμπαν του Toy Story είναι χτισμένο πάνω στην ιδέα πως όλα στη ζωή (και στον κόσμο) έχουν ένα σκοπό. Η ιστορία του κάθε παιχνιδιού είναι να βρίσκεται εκεί για το «παιδί» του. Αλλά τι συμβαίνει για εκείνα τα παιχνίδια που έχουν φτιαχτεί από άλλα αντικείμενα; Η Forky είναι φτιαγμένη από αναλώσιμα υλικά, και γι’ αυτό τον λόγο αντιμετωπίζει μια κρίση».

Δείτε το trailer της ταινίας: