Είναι πολύ πιο πιθανό να σταματήσει ο ήλιος να ξεκινάει από την Ανατολή, παρά να πάψει να μας συναρπάζει οτιδήποτε έχει να κάνει με τον Harry Potter. Μεγαλώσαμε με τις ταινίες, με τα βιβλία, βλέπουμε φανατικά τα Fantastic Beasts παρόλο που είναι ως και αδιάφορα, ενθουσιαζόμαστε με το παραμικρό που σχετίζεται με το saga.

Πολύ περισσότερο με πράγματα που μας δίνουν την ευκαιρία να γίνουμε κι εμείς κομμάτι της ιστορίας του μάγου που έσωσε τον κόσμο από τον Lord Voldemort.

Η AirBnb εξελίσσεται αρκετά ενσωματώνοντας στη λίστα της και μέρη που συνδέονται με τη μυθοπλασία. Μετά το σπίτι της Barbie που ήταν διαθέσιμο για συγκεκριμένες ημέρες, τώρα μπορεί κανείς να βρει στη λίστα και το σπίτι που γεννήθηκε ο Harry Potter και σκοτώθηκαν οι γονείς του από τον Voldemort. Πρόκειται για το σπίτι στο Godrics Hollow, το χωριό που μεγάλωσε και ο Albus Dumbledore.

Το AirBnB νοικιάζει το σπίτι της Barbie στο Μαλιμπού και να πώς είναι οι εσωτερικοί χώροι

Το Godrics Hollow είναι στην πραγματικότητα το χωριό Λάβεναμ στο Σάφολκ της Αγγλίας και το σπίτι χτίστηκε τον 14ο αιώνα και ανήκει στους δούκες de Veres. Διαθέτει ένα υπνοδωμάτιο δύο ατόμων, θέα, μικρό κήπο, πρωινό και κοστίζει 165 ευρώ η βραδιά.

Μάλιστα, εκτός από την αύρα του Harry Potter, το σπίτι κουβαλά και τον μύθο του στοιχειωμένου, με πολλούς να λένε ότι βρίσκεται εκεί το φάντασμα του γιου του 13ου δούκα του Σάφολκ και το φάντασμα του Sir Francis de Vere.