Για τις περισσότερες, ο χρόνος του μανικιούρ είναι πολυτέλεια. Μια πολυτέλεια που δεν έχουμε συχνά ή και καθόλου μέσα στην εβδομάδα. Ρωτήσαμε λοιπόν τους ειδικούς και συγκεντρώσαμε τα 3 εύκολα tips που θα σας βοηθήσουν να κάνετε τα νύχια σας να δείχνουν περιποιημένα σε λιγότερο από 5 λεπτά. Ιδού!

1 λεπτό
Λάδι για τις παρωνυχίδες. Πρόκειται για ένα προϊόν ενυδάτωσης που θα βρείτε σε όλα τα καταστήματα καλλυντικών. Μερικές μόνο σταγόνες σε κάθε δάχτυλο, ενυδατώνουν τις παρωνυχίδες που έχουν ταλαιπωρηθεί από τις δουλειές, τον υπολογιστή ή οποιονδήποτε άλλο λόγο και κάνουν τα δάχτυλα σας να δείχνουν σα να κάνατε μόλις μανικιούρ. Κι αν αναρωτιέστε για τη διάρκεια του αποτελέσματος, μάθετε πως είναι μεγάλη ιδιαίτερα αν φροντίσετε να βάλετε και λίγη κρέμα χεριών μέσα στην ημέρα.

3 λεπτά
Μούλιασμα και τρίψιμο με μια παλιά οδοντόβουρτσα. Βάλτε τα δάχτυλα σας μέσα σε χλιαρό νερό και αφήστε τα να μουλιάσουν για 2 λεπτά. Στη συνέχεια βγάλτε τα και κάντε απαλό μασάζ στις παρωνυχίδες σας με μια παλιά οδοντόβουρτσα. Έτσι θα απομακρύνετε τα νεκρά κύτταρα, θα μαλακώσετε τα δάχτυλά σας και αν τελειώσετε με λίγο Body butter θα έχετε ένα περιποιημένο αποτέλεσμα που θα διαρκέσει όλη την ημέρα.

5 λεπτά
Βάλτε γυαλιστικό αντί για βερνίκι. Τα top coats ή γυαλιστικά νυχιών είναι προϊόντα που χρησιμοποιούνται ως επι το πλείστον για να κάνουν το βερνίκι να στεγνώσει γρηγορότερα. Είναι πολύ πιο λαμπερά από τις βάσεις για το βερνίκι και ότι πρέπει για ένα βάψιμο express ακόμη και πριν φύγετε για το γραφείο. Λιμάρετε τα νύχια σας ελαφρώς για να τελειοποιήσετε το σχήμα, περάστε από πάνω το top coat και μέχρι να πιείτε μια γουλιά καφέ το μανικιούρ σας θα είναι έτοιμο.