Είτε αναζητάτε μια περιπέτεια στη φύση ή να περιπλανηθείτε στους πολυσύχναστους δρόμους μια μεγαλούπολης, στη λίστα με τους ευρωπαϊκούς προορισμούς που δημοσιεύει το Lonely Planet θα βρείτε προορισμούς για όλα τα γούστα.

Σύμφωνα, λοιπόν, με τη λίστα του δημοφιλούς ταξιδιωτικού οδηγού στην κορυφή με τους top ταξιδιωτικούς προορισμούς της Ευρώπης για το 2019 βρίσκονται τα όρη Υψηλά Τάτρα στη Σλοβακία. Εδώ οι ταξιδιώτες μπορούν να απολαύσουν την υπέροχη φύση, με τα ψηλά βουνά, τους καταρράκτες αλλά και καφέ αρκούδες που έχουν εξαφανιστεί από τις περισσότερες περιοχές της Ευρώπης.

Ο δεύτερος προορισμός της λίστας είναι η Μαδρίτη της Ισπανίας, ενώ στην τρίτη θέση βρίσκεται μια λιγότερο εξερευνημένη και γνωστή πλευρά της Ισλανδίας, η Arctic Coast Way στο Βορρά, που αρχίζει να συγκεντρώνει το ενδιαφέρον των τουριστών.

Τι λίστα συμπληρώνουν: η Ερζεγοβίνη στη Βοσνία και Ερζεγοβίνη, το Μπάρι στην Ιταλία, τα Σέτλαν στη Σκοτία, η Λιόν στη Γαλλία, το Λίχτενσταϊν, το Βεβέ στην Ελβετία και η Ίστρια στην Κροατία.