Αντίσταση εναντίον της Νέας Τάξης, μέρος τρίτο και καταληκτικό. Η τρίτη τριλογία του Star Wars ολοκληρώνει την πορεία της τον Δεκέμβριο, με τον Τζ. Τζ. Έιμπραμς να παραδίσει στους fans κάτι που σίγουρα δεν θα ξεχαστεί. Μετά το σούπερ Force Awakens και το κάπως αδύναμο The Last Jedi, το Rise of the Skywalker έρχεται να κλείσει τον κύκλο και θα το κάνει με τον πιο συναρπαστικό τρόπο.

Στο trailer που κυκλοφόρησε σήμερα το πρωί, βλέπουμε τη Ρέι και τον Κάιλο Ρεν να μονομαχούν για ακόμα μια φορά μετά το φινάλε του Last Jedi. Αυτή τη φορά απομονωμένοι στη μέση του ωκεανού. Η Ρέι φαίνεται να έχει αποφασίσει να πορευτεί μόνη της, γιατί «όλοι μου λένε πως μ΄αγαπούν…κανείς όμως δεν το κάνει πραγματικά».

Η Ρέι όμως δεν μένει τελικά στη μοναξιά. Συνασπίζεται με τον Ντάμερον και τον Φιν για να ενορχηστρώσουν την αντεπίθεση της Αντίστασης καλώντας όλα τα στρατεύματα στη μάχη για την ίδια τη ζωή τους. Στη μάχη για το μέλλον τους. Εκεί όπου όλοι θα συναντήσουν το πεπρωμένο τους. Καλοί και κακοί.

Στο trailer βλέπουμε επίσης και την εκλιπούσα Κάρι Φίσερ, αλλά και μερικά στιγμιότυπα από τη μεγάλη μάχη που προϊδεάζουν για κάτι επικό.

Είθε η Δύναμη να είναι μαζί σας! Η ιστορία θα ζει για πάντα!