Κάθε μέρα του χρόνου θέλουμε τα νύχια μας περιποιημένα και θα έχετε καταλάβει ίσως το πόσο λατρεύουμε το μανικιούρ και τα βερνίκια. Τις γιορτές ωστόσο θέλουμε πάντα κάτι πιο Glam και αυτά τα Χριστούγεννα το βρήκαμε –που αλλού- στα Sephora και συγκεκριμένα στην συλλογή Starlight Collection της O.P.I… Το θέμα της συλλογής είναι… αστρικό και ήρθε για να γεμίσει αστερόσκονη και glam το μανικιούρ μας.

Η Starlight Collection 2015 είναι γεμάτη α-πί-θα-να χρώματα και υφές (glitter, metallic) που μπορούν να συνοδεύσουν κάθε γιορτινό outfit αλλά και να γίνουν έμπνευση για τα πιο όμορφα nail art. Τι nail art; Πατήστε play…

Οι προτεινόμενες αποχρώσεις εννοείται είναι προαιρετικές, εσείς μπορείτε να χρησιμοποιήσετε όποιες θέλετε και αν απλά εν ξέρετε ποιες να διαλέξετε απλά αποκτήστε το Starlight All-Stars Mini Kit που έχει τις 4 hero αποχρώσεις.

Αρχείο InStyle

Αν πάλι θέλετε να ανανεώσετε την αγάπη σας για την O.P.I ή είστε αρχάρια στη μάρκα ή ακόμα αν θέλετε να δωρίσετε σε μια φίλη σας το τέλειο Χριστουγεννιάτικο kit δεν έχετε παρά να επιλέξετε το Χριστουγεννιάτικο πακέτο Cheers to Joyful της O.P.I που περιέχει τις best selling αποχρώσεις της μάρκας ΚΑΙ το πιο τέλειο top coat ever!

Αρχείο InStyle

Ανακαλύψτε την Starlight συλλογή στα καταστήματα Sephora ή με ένα κλικ στο sephora.gr και αποκτήστε το πιο γιορτινό, αστρικό μανικιούρ!

Πηγή InStyle.gr