Η αντίδραση των αδερφών Ρουσό για την αποχώρηση του Spider-Man από το σύμπαν της Marvel

Όταν ένα τέλος έρχεται χωρίς να είσαι προετοιμασμένος, τότε δεν γίνεται ποτέ δεκτό. Είναι δύσκολο να προχωρήσεις γιατί δεν είσαι εσύ αυτός που έβαλε την τελεία. Αυτό δεν ισχύει μόνο για τις ανθρώπινες σχέσεις. Ισχύει και για τη σχέση των ανθρώπων με τα πράγματα, με τα τραγούδια, με τις ταινίες. Ισχύει για όλους τους Marvel fanatics με τους Avengers και με τον Spider-Man εν προκειμένω.

Ο Πίτερ Πάρκερ θα έφευγε απότομα από το MCU και χωρίς η ιστορία να επιτρέπει στο κοινό να το απορροφήσει σωστά. Η Sony με τη Disney είχαν αποφασίσει να χωρίσουν τους δρόμους τους ως προς τον Άνθρωπο-Αράχνη και μέσα σε αυτόν τον ενάμιση μήνα που μεσολάβησε, υπήρξαν πολλές αντιδράσεις από το κοινό και από τους ηθοποιούς της Marvel, ώστε ο Τομ Χόλαντ να επιστρέψει στις τάξεις τους.

Όπερ και εγένετο. Η επιθυμία εισακούστηκε και οι δύο εταιρείες συμφώνησαν να συνεργαστούν για ακόμα μια φορά, ακόμα μια βόλτα. Έτσι, ο Κέβιν Φάιγκ θα είναι παραγωγός σε μια τρίτη ταινία Spider-Man. Μια ταινία που θα ολοκληρώνει την ιστορία του Πάρκερ με τους Avengers, αλλά και την παρουσία του Τομ Χόλαντ στο κουστούμι της αράχνης.

Αυτό θα συμβεί στις 16 Ιουλίου του 2021, με τις οικονομικές συνθήκες της συμφωνίας να διατηρούνται ακέραιες ως προς το καθεστώς των δύο προηγούμενων ταινιώ. Αυτό σημαίνει πως η Marvel θα έχει ένα ποσοστό 5% στα έσοδα της ταινίας και των εμπορευμάτων.