Και αφού βρεις το σωστό φόρεμα ξεκινάει το άγχος του παπουτσιού. Και το βρίσκεις το ωραίο το πέδιλο αλλά ο εφιάλτης δε σταματάει εκεί. Τι κραγιόν θα βάλω; Τέλος σε αυτό το ερώτημα ήρθε να βάλει η Sophia Webster. Η γνωστή σχεδιάστρια μετά τη συλλογή της με γόβες και πέδιλα που απεικόνιζαν τροπικά τοπία, αποφάσισε να βγάλει μια ιδιαίτερη σειρά παπουτσιών.

H Webster εμπνέεται από τα αγαπημένα της χρώματα στα κραγιόν και σχεδιάζει το κατάλληλο γοβάκι.

Δες επίσης:Κραγιόν Vs Lip Gloss: η μητέρα των μαχών

Με αφορμή το launch της ColorStay Ultimate Suede από την εταιρεία καλλυντικών Revlon, η σχεδιάστρια παρουσίασε τα 8 σχέδια της. Τα Suede by Sophia απευθύνονται σε κάθε απόχρωση κραγιών ξεχωριστά και καλύπτουν τα γούστα και τις ανάγκες των γυναικών βασισμένα στις ανάγκες της κάθε μιας – κυριολεκτικά. Με ιδιαίτερη έμφαση στα graphic motifs για ακόμα μια φορά, χρησιμοποιεί «χείλη» πάνω στο σουέτ πατρόν – το σχέδιο Mimi Kiss Me το οποίο είναι το αγαπημένο της -αλλά και πουά πάνω σε vinyl.

Η ίδια λέει πως της αρέσουν ιδιαίτερα τα έντονα και φωτεινά ματ κραγιόν και ήθελε να σχεδιάσει κάτι αντίστοιχο!

Παπούτσια ανάλογα με τα χρώματα που σας πηγαίνουν, λοιπόν. Είτε σκούρο κόκκινο είτε φωτεινό πορτοκαλί – όποιο κι αν είναι το αγαπημένο σας χρώμα στα χείλη υπάρχει το κατάλληλο παπούτσι