Το top coat και η βάση είναι βήματα (το πρώτο και το τελευταίο) που πολλές από εσάς παραλείπουν όταν κάνουν μανικιούρ στο σπίτι. Το γιατί μας ξεπερνά… Δεν παίρνουν παρά μόνο ένα λεπτό και κάνουν όλη την διαφορά στο αποτέλεσμα άρα δεν έχει νόημα να τα παραλείπετε. Κυρίως τα top coats που στεγνώνουν σε μισό λεπτό και διατηρούν το μανικιούρ ακόμα κι αν πληκτρολογείτε ακατάπαυστα. Δείτε ποια είναι εκείνα που έχουμε ξεχωρίσει για το αποτέλεσμά τους και for the love of God αποκτήστε ένα, θα κάνει όλη την διαφορά… (κει μείνετε συντονισμένες γιατί αύριο θα σας πούμε και τις καλύτερες βάσεις!)

Kensington Caviar, Nails Inc 15€
Είναι η νούμερο #1 επιλογή της beauty editor Χριστίνας Χρόνη που πληκτρολογεί άτσαλα και ενίοτε μασουλάει τις άκρες των νυχιών της. Με αυτό το top coat ΔΕΝ χαλάνε.

Αρχείο InStyle

Gel Top Coat, Dior
Είναι ένα top coat με gel τελείωμα, πολυτελές και τόσο ανθεκτικό που έκανε το μανικιούρ μας να διαρκέσει πολύ περισσότερο από όσο περιμέναμε!

Αρχείο InStyle

Dr. Rescue Gel Effect Top Coat, Maybelline New York 4,50€
Χαρίζει απίστευτα λαμπερό τελείωμα και δίνει μοναδική διάρκεια στο μανικιούρ ακόμα κι αν πλένετε καθημερινά τα πιάτα. Seriously!

Αρχείο InStyle

Miracle Gel Top Coat, Sally Hansen
Ένα θαυματουργό Top Coat γιατί εκτός του ότι κάνει το μανικιούρ να διαρκεί απίστευτα, διορθώνει και μικρολαθάκια στο μανικιούρ ως δια μαγείας.

Αρχείο InStyle

Seche Vite 11€
Είναι το top coat θρύλος, το καλύτερο από όλα, αυτό που στεγνώνει αμέσως και μας κάνει να ξεχνάμε να ξεβάψουμε τα νύχια μας.