Δεν διαθέτει μόνο την εμφάνιση μιας σταρ, μα αν κρίνει κανείς από την απόφαση της να ζήσει μόνη της από τα δεκαοχτώ της στη Νέα Υόρκη, προκειμένου να κυνηγήσει τα όνειρα της, μάλλον διαθέτει και την απαραίτητη τόλμη για να τα πραγματοποιήσει και ένα βήμα παραπέρα για να τα ζήσει.

Η Shailene Woodley συστήθηκε στο ευρύ κοινό μέσα από τη συμμετοχή της στην ταινία του Alexander Payne, «Οι απόγονοι», η οποία προβλήθηκε στις αίθουσες το 2011 και απέσπασε τα θετικότερα σχόλια από κριτικούς και θεατές. Συμπρωταγωνιστής και μέντορας της, σε αυτό το πρώτο βάπτισμα του πυρός, υπήρξε ο ίδιος ο George Clooney.

Προτού όμως βρεθεί στο ίδιο πλατό με τον γοητευτικό ηθοποιό και πολύ πριν υπάρξει υποψήφια για δεκάδες βραβεία για την ερμηνεία της στην ταινία, υπήρξε «παιδί θαύμα» αφού από την ηλικία των οχτώ ετών είχε δοκιμαστεί στον απαιτητικό κόσμο της τηλεόρασης, παίρνοντας μέρος ούτε λίγο – ούτε πολύ, σε περισσότερες από δεκαπέντε τηλεοπτικές σειρές και τηλεταινίες, ανάμεσα τους τα «Without a Trace» και «CSI: NY».

Διαβάστε ολόκληρο το άρθρο στο: InStlyle.gr