Ένα από τα πιο «καυτά» συναυλιακά καλοκαίρια θα είναι το φετινό, αφού είναι πολλά τα μεγάλα ξένα ονόματα που θα δούμε σε Rockwave, Release και Ejekt. Με τους Editors, Red Hot Chilli Peppers, Deep Purple και Placebo να έχουν ανακοινωθεί, τώρα έρχεται το Release να ανακοινώσει το δικό του μεγάλο όνομα, τους Massive Attack.

Με 5 άλμπουμ να τους συνοδεύουν, η βρετανική μπάντα που συμπληρώνει 30 χρόνια παρουσίας στη μουσική, θα εμφανιστεί στην Πλατεία Νερού στις 20 Ιουνίου.

Δείτε τη σχετική ανακοίνωση του Release:

«To Release Athens 2020 θα έχει την τιμή να υποδεχτεί τους Massive Attack, το Σάββατο 20 Ιουνίου, στην Πλατεία Νερού! Μία από τις σπουδαιότερες και πιο αγαπημένες μπάντες των τελευταίων δεκαετιών, επιστρέφει μετά από πολλά χρόνια στη χώρα μας φέρνοντας μαζί το πιο εντυπωσιακό show τους έως τώρα.

Η προπώληση ξεκινάει την Παρασκευή 31 Ιανουαρίου, στις 11:00, προς 50 ευρώ και για συγκεκριμένο αριθμό εισιτηρίων. Μετά την εξάντλησή τους, θα συνεχιστεί στα 55 ευρώ.
Οι επόμενες φάσεις της προπώλησης θα ανακοινωθούν στην πορεία.

Περισσότερα ονόματα για τη συγκεκριμένη ημέρα θα ανακοινωθούν σύντομα».

To Release Athens 2020 θα έχει την τιμή να υποδεχτεί τους Massive Attack, το Σάββατο 20 Ιουνίου, στην Πλατεία Νερού! Μία…

Geplaatst door Release Athens Festival op Woensdag 29 januari 2020