Σε έναν μοναδικό χώρο, στο λιμάνι της πιο ζωντανής πόλης της Ελλάδας, έλαβε χώρα για 10η συνεχή χρονιά, η κορυφαία γιορτή της street κουλτούρας, το Street Mode Festival.

Για τέσσερις ημέρες, από τις 30 Αυγούστου έως τις 2 Σεπτεμβρίου, η καρδιά της Θεσσαλονίκης χτύπησε δυνατά και τo σήμα κατατεθέν του street fashion, το PUMA Suede, ήταν εκεί επιβεβαιώνοντας τη σύνδεσή του με το Urban lifestyle και με την αυθεντικότητα των δρόμων!

Το πιο φαντασμαγορικό περίπτερο – ‘’μουσείο’’ PUMA Suede στήθηκε ως φόρος τιμής για τα 50 χρόνια, προσφέροντας ένα μοναδικό ταξίδι στον χρόνο σε περισσότερους από 40.000 επισκέπτες! Ανακαλύπτοντάς το, οι επισκέπτες έγιναν ένα με την κληρονομιά του suede και θαύμασαν τα μοναδικά & συλλεκτικά suede sneakers. Επηρεασμένα από τη μουσική, την pop κουλτούρα και τη μόδα, έδωσαν το δικό τους στίγμα επισφραγίζοντας με τον πιο ιδανικό τρόπο ότι το suede αποτελεί συνώνυμο όλων.

Οι ατελείωτες ιστορίες πίσω από το all-time sneaker ενέπνευσαν διακεκριμένους graffiti artists και όχι μόνο, να δημιουργήσουν custom-made έργα τέχνης με φόντο τη suede σιλουέτα, δείχνοντας πως ένα streetwear sneaker μπορεί ταυτόχρονα να είναι κλασικό και μοναδικό!

Η ζωντάνια και ο παλμός του φεστιβάλ παρέμειναν αναλλοίωτα όλες τις ημέρες και μια cool και fun ενέργεια ήταν διάχυτη οδηγώντας τα βήματα όσων συμμετείχαν στον πιο crazy διαγωνισμό φωτογραφίας γύρω από το κυρίαρχο και γιγαντιαίο παπούτσι της PUMA! Μαζί με τους PUMA ambassadors –- το κοινό κλήθηκε να βγάλει τις πιο mad Ιnstagram πόζες με την παρέα του ή δίπλα στους PUMA Ambassadors Ηλία Γκότση, Γιώργο Καβακάκη και Εύη Σκαρώνη που έδωσαν το δικό τους χαρακτήρα στην ιστορική σιλουέτα.

Το PUMA Suede ήταν παντού! Συνόδευσε τις χορευτικές φιγούρες των Limitless dance crew, ολοκλήρωσε τις ενδυματολογικές προτάσεις παρουσιαστών και djs, αποτέλεσε κεντρικό σημείο του φεστιβάλ αλλά και της street culture, έγινε μέρος των φωτογραφιών και των αναμνήσεων όλων όσων συμμετείχαν στο φετινό Street Mode Festival.