Χάσατε τα κιλά που θέλατε, όμως τώρα που σταματήσατε τη δίαιτα, φοβάστε μην τα ξαναπάρετε. Δείτε ποιες κακές συνήθειες-που μπορεί να είχατε και πριν τη δίαιτα-μπορεί να σας οδηγήσουν και πάλι στα ίδια κιλά με πριν.

Δεν τρώτε υγιεινά

Όλοι έχουν ένα αγαπημένο junk food ή μία τροφή την οποία δεν μπορούν να σταματήσουν να τρώνε από τη στιγμή που θα ξεκινήσουν. Σβήνοντάς το, όμως, από την καθημερινότητά σας μόνο καλό μπορεί να δείτε. Προσπαθήστε να μην βγάλετε το συγκεκριμένο φαγητό από τη ζωή σας για πάντα καθώς αυτό θα σας κάνει να θέλετε να το τρώτε ακόμα περισσότερο. Επιτρέψτε στον εαυτό σας να το τρώει με μέτρο. Αν, για παράδειγμα, σας αρέσει να τρώτε μία τεράστια σακούλα cookies, προσπαθήστε να ξεκινήσετε τρώγοντας ένα cookie. Σιγά σιγά θα διαπιστώσετε ότι δε θα σας λείπει τόσο πολύ.

Δεν κοιμάστε αρκετά

Αν έχετε νιώσει ποτέ ότι νυστάζετε καθώς δουλεύετε με αποτέλεσμα να καταβροχθίζετε ένα τεράστιο κρουασάν χωρίς καν να το καταλάβετε, θα πρέπει να συνειδητοποιήσετε πως η έλλειψη ύπνου επηρεάζει τις διατροφικές σας συνήθειες. Προσπαθήστε να κοιμάστε όσο περισσότερο και όσο καλύτερα μπορείτε για να μην νιώθετε ότι πεινάετε συνεχώς.

Διαβάστε τη συνέχεια στο Unique by Ermes