Ο Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ δεν τελείωσε με τη Marvel - Θα εμφανιστεί στην ταινία Black Widow

Καιρό πριν προβληθεί στις αίθουσες το Endgame, ήταν δεδομένο πως ο Κρις Έβανς aka Captain America και ο Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ aka Iron Man δεν θα συνέχιζαν στο σύμπαν της Marvel. Όχι μόνο γιατί πρακτικά οι ρόλοι τους έφτασαν σε ένα τέρμα, αλλά γενικώς δεν ήθελαν να βρίσκονται ακόμα συνδεδεμένοι με τους ρόλους. Ούτε καν σε prequel ιστορίες. Όπως αυτή της Black Widow.

Από τη στιγμή που η Νατάσα Ρομανόφ πέθανε στο Endgame για να πάρει ο Hawkeye την Πέτρα της Ψυχής, δεν υπήρχε κάτι άλλο να δώσει η Σκάρλετ Γιοχάνσον.

Έπρεπε όμως να υπάρξει μια origin ιστορία της, το άξιζε μετά απ΄αυτή τη θυσία, αλλά και γιατί η Marvel θέλει να δώσει μεγαλύτερο χώρο στην αφήγηση στις ηρωίδες των Avengers.

Κάπως έτσι πάρθηκε η απόφαση για το prequel του Black Widow, μια ταινία που τα γυρίσματά της γίνονται αυτές τις μέρες, αν δεν έχουν ακόμα ολοκληρωθεί. Κι αυτό γιατί θα πρέπει να είναι έτοιμη για κυκλοφορία την 1η Μαΐου.

Εκτός από τη Γιοχάνσον που θα πρωταγωνιστεί και τους Ρέιτσελ Βάις και Ντέιβιντ Χάρμπορ που θα την πλαισιώσουν, στην ταινία θα εμφανιστεί, προς έκπληξη όλων, και ο Ρόμπερτ Ντάουνι Τζούνιορ.

Την Black Widow την είδαμε πρώτη φορά στο Iron Man 2 και είναι μια τρόπον τινά ανταπόδοση αυτή, με τον Τόνι Σταρκ να παρουσιάζεται στην ταινία, άγνωστο για πόση διάρκεια ρόλου.