Στους άντρες, οι αλλαγές στο look είναι πολύ περιορισμένες. Ή θα ξυρίσουν το μαλλί ή θα αφήσουν μούσι. Κάποτε έκαναν ανταύγειες, αλλά η μόδα πέρασε ανεπιστρεπτί και ευτυχώς. Πριν από ένα μήνα περίπου, ο Brad Pitt κουρεύτηκε για τις ανάγκες της νέας του ταινίας Fury, που διαδραματίζεται στο Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο. Τώρα ήρθε η σειρά του γόη σταρ του Twilight να κάνει κάποιες μικρές αλλαγές στην εμφάνιση του.

Διαβάστε ακόμα H δημιουργός του Twilight λέει όχι στα πισωγυρίσματα 

Φτάνει πια η μόδα με το μούσι που είχε πάρει διαστάσεις επιδημίας σε όλα τα μήκη και τα πλάτη της υφηλίου. Ο πρώτος που έκανε την αρχή είναι ο Robert Pattinson, ο οποίος άφησε πίσω του τη σούπερ μόδα του αξύριστου, μποέμ τύπου και έπιασε το ξυραφάκι. Όχι, δεν το ξύρισε όλο, αλλά άφησε ένα κομμάτι στο κάτω μέρος του πηγουνιού του -είναι το λεγόμενο μουσάκι. Παρόλο που γενικά δεν το προτιμάμε και σε καμία περίπτωση δεν δηλώνουμε fan του, γιατί δεν είμαστε των ημιμέτρων, στο καινούργιο πρόσωπο του οίκου Dior ταιριάζει, γιατί αναδεικνύει πιο καθαρά τα ωραία χαρακτηριστικά του προσώπου του.

Το νέο look το λάνσαρε μόλις χτες στο 6ο Ετήσιο φιλανθρωπικό Go Go Gala το οποίο υποστηρίζει τα ορφανά παιδιά που ζουν σε συνθήκες ανέχειας. Ο μοναδικός αγαπημένος βρυκόλακας της ζωής μας ήταν ιδιαίτερα χαρούμενος και λαμπερός, παρόλο που δε συνοδευόταν ούτε από την Kristen Stewart, ούτε από την Dylan Penn ή κάποια άλλη γυναίκα. Κοινώς είχε βγει solo και το απολάμβανε.

Δείτε επίσης Kristen Stewart: Επέστρεψε στον εραστή της κι αυτός δεν την ήθελε