Λίγες ώρες μετά την ανακοίνωση των Χρυσών Σφαιρών και την υποψηφιότητα του στην κατηγορία της Καλύτερης Σκηνοθεσίας, ο Κουέντιν Ταραντίνο προσέφερε μια μεγάλη ελπίδα για όλους τους φανατικούς της κινηματογραφικής του αφήγησης και προσέγγισης. Το Pulp Fiction και το Kill Bill είναι τα δύο πιο μεγάλα franchises της καριέρας του. Το δεύτερο ακόμα περισσότερο, μιας και έγινε μόλις την περασμένη δεκαετία κι επομένως μπορεί να απευθυνθεί σε ένα μεγαλύτερο εύρος ανθρώπων.

Αυτό το αντιλαμβάνεται και ο ίδιος ο Ταραντίνο, που θέλει να βρει έναν τρόπο για να πάρει ένα τελευταίο βραβείο Όσκαρ, μιας και φέτος φαντάζει δύσκολο ελέω Σκορτσέζε και κυρίως Μπονγκ Τζουν-Χο.

Γι΄αυτό κατά τη διάρκεια μιας συνέντευξής του στο ραδιοφωνικό σόου του Άντι Κόεν ανέφερε πως το τρίτο Kill Bill είναι πολύ πιθανό να συμβεί. Ο Κουέντιν Ταραντίνο είπε πως θέλει να κάνει ένα «epilogue-y» και πως είναι σίγουρο ότι θα εξαντλήσει κάθε ενδεχόμενο για να κάνει τρίτη ταινία, η οποία πιθανότατα θα αφορά μια ιστορία εκδίκησης από την κόρη της Βερνίτα Γκριν που θα κυνηγήσει να σκοτώσει τη Νύφη.

Αν σκεφτεί κάποιος πως ο Ταραντίνο συναντήθηκε και γευμάτισε τη Δευτέρα με την Ούμα Θέρμαν, τότε τα πράγματα είναι πολύ σοβαρά. Το μεγάλο ερώτημα είναι αν ο Ταραντίνο έχει στο μυαλό του το Kill Bill ως την τελευταία του ταινία, αφού είχε πει πως θα σταματήσει στις 10, ή θα είναι κάτι έξτρα που θα κάνει…