Αυτή την περίοδο βρισκόμαστε σε αυτό που αποκαλούμε middle season. Εντάξει η διάθεσή μας εν προκειμένω φτιάχνει γιατί η συγκεκριμένη middle season (δηλαδή η άνοιξη) σημαίνει ότι το καλοκαίρι είναι πιο κοντά, οπότε δεν έχουμε λόγο να μη χαιρόμαστε. Τι; Δεν πιστεύω να είστε από αυτούς που προτιμούν τον χειμώνα… Αυτή λοιπόν η ενδιάμεση σεζόν απαιτεί πανωφόρι.

Μπορεί τα looks μας ήδη να είναι πιο ανάλαφρα, μπορεί να με χρειάζεται να φορέσουμε αμέτρητα πράγματα και να κάνουμε layering κάθε μέρα προκειμένου να προστατευτούμε από το κρύο, όμως σίγουρα ένα πανωφόρι δε λείπει από το καθημερινό μας ντύσιμο. Και για να μην αντιμετωπίζετε κάθε μέρα πρόβλημα, υπάρχει ένας τύπος πανωφοριού που ταιριάζει με όλα και που αν δεν έχετε ήδη στη ντουλάπα σας ΠΡΕΠΕΙ να αποκτήσετε οπωσδήποτε. Εγώ ομολογώ ότι έχω μόνο μία, η οποία μάλιστα νιώθω ότι πλέον δε μου αρέσει και είναι το πρώρο πράγμα που θα αγοράσω αύριο που θα κάνω τα πασχαλινά μου ψώνια.

Σε περίπτωση που δεν το έχετε καταλάβει μιλάω για τη μπεζ καμπαρντίνα, η οποία είναι το πιο passepartout κομμάτι της άνοιξης.

Διαβάστε τη συνέχεια στο InStyle.gr